Siltamallintaja, tule meille töihin!

Haemme nyt tiimiimme siltamallintajaa.

Rooli voi taustastasi ja aiemmasta kokemuksestasi riippuen sisältää siltasuunnittelua tai siltasuunnitteluun liittyviä avustavia mallinnustehtäviä.

Etsimältämme tiimin jäseneltä löytyy relevantin koulutustaustan lisäksi jo hieman osaamista Teklan kanssa työskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Arvostamme lisäksi pitkäjänteistä ja tarkkaa työskentelyotetta sekä hyviä tiimityötaitoja. Tehtävä sopii erinomaisesti myös kokeneelle osaajalle, sillä se on hyvin muokattavissa työkokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen roolin merkittävien hankkeiden parissa
  • Työnantajan, joka on aktiivisesti mukana alan kehitystyössä (mm. BuildingSMART -yhteistyö)
  • Mahdollisuuden päästä tekemään kehitystyötä osaston sisällä esim. työkalujen parissa
  • Kompaktin 60:n hengen työyhteisön, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan ja omaan toimenkuvaasi osaamisesi karttuessa
  • Aidosti lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työporukan

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 31.12.2019 mennessä osoitteeseen teemu.tuhkanen@finnmap-infra.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Teemu Tuhkanen, 044 573 9066.

Lahjoitimme koulun Ugandaan

Solwers-konsernin ja tytäryhtiöiden yhteinen asiakasjoululahja suuntautuu tänä vuonna lasten hyvinvoinnin tukemiseen. Olemme lahjoittaneet koulun Ugandaan Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Kevään 2019 aikana rakennetussa koulussa on 3 luokkahuonetta, jotka tarjoavat yhteensä 162 pulpettipaikkaa pakolaisasutusalueen lapsille ja vähävaraisille ugandalaisille. Solwers-koulu rakennettiin osaksi yli 1 300 oppilaan Yenga Primary Schoolia.

uusi solwers koulu

Solwers-koulu sijaitsee Pohjois-Ugandan Bidibidissä, maailman toiseksi suurimmilla pakolaisalueella.

Väliaikainen koulu esimerkki 2 pieni

Koulurakennusten puuttuessa lapset joutuvat käymään koulua väliaikaisissa telttakouluissa.

Maunu Tast pääsuunnittelijaksi rataosastolle

Ins. AMK Maunu Tast aloittaa Finnmap Infrassa ratasuunnittelun pääsuunnittelijana. Maunulla on 14 vuoden laaja-alainen kokemus ratasuunnittelusta ja tietomallipohjaisesta suunnittelusta.

Maunu on ollut mukana mm. Pasila–Riihimäki, Seinäjoki–Oulu ja Luumäki–Imatra-ratahankkeissa kaikissa suunnitteluvaiheissa alustavasta yleissuunnittelusta lähtien aina rakentamiseen ja työmaapalveluun asti.

Finnmap Infrassa työskentelyltä Maunu odottaa mielenkiintoisia projekteja ja uusien asioiden oppimista. Lisäksi hän haluaa olla mukana alan kehityksen ja tietomallinnuksen viemisessä eteenpäin.

Tiina Karjalainen projektipäälliköksi tieosastolle

Inframallintamisen osaaja ja kehittäjä ins. (AMK) Tiina Karjalainen on aloittanut meillä tiesuunnittelun projektipäällikön ja pääsuunnittelijan tehtävissä.

Tiinan työuraan on sisältynyt mm. tie- ja ratasuunnittelua, tieturvallisuusarviointeja ja YIV-ohjeistuksien laatimista. Viime vuosina Tiina on työskennellyt urakoitsijan palveluksessa suunnitteluinsinöörinä mm. suunnitteluttamisen, projektinjohdon, tarjouslaskennan ja tietomallintamisen parissa.

Finnmap Infrasta Tiinalla oli ennestään erittäin hyvä mielikuva, joka on vain saanut vahvistusta. Tiina pitää työyhteisön sopivan kompaktia kokoa, ilmapiirin avoimuutta sekä mukavia työkavereita suuressa arvossa.

Työn vastapainona Tiina käy omien sanojensa mukaan saamassa hevosterapiaa. Mieltä painavat asiat unohtuvat, kun suuntaa hevosen kanssa metsikköön.

Töihin uuteen Tampereen toimistoon!

Hei tamperelainen infran ammattilainen! Haemme uuteen Tampereen toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen:

Geosuunnittelijaa/projektipäällikköä
Tiesuunnittelijaa/projektipäällikköä
Katusuunnittelijaa/projektipäällikköä
Liikennesuunnittelijaa/projektipäällikköä
Ratasuunnittelijaa/projektipäällikköä
Turvalaitesuunnittelijaa/projektipäällikköä

Katso tehtävien tarkemmat kuvaukset yläpuolelta löytyvistä linkeistä.

Odotamme jo kovalla innolla uusia jäseniä tiimiimme, joten täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.12.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Juha Jalonen, juha.jalonen@finnmap-infra.fi, puh. 050 341 5527.

1 2 3 24