Ajankohtaista

Mikko Yli-Kauhaluoma liikennesuunnittelun päälliköksi

Ins. AMK Mikko Yli-Kauhaluoma aloittaa Finnmap Infrassa liikennesuunnittelun osastopäällikkönä 4.1.2021. Uudessa tehtävässään Mikko vastaa Finnmap Infran liikenneosaamisen kehittämisestä ja laajentamisesta sekä toimii liikennesuunnitteluhankkeiden projektipäällikkönä.

– Osaston kasvattaminen merkittäväksi tekijäksi liikenteen toimialalla on yksi työni päätavoitteista ja samalla yksi suurimmista haasteista, sillä kilpailu alalla on kovaa. Uskonkin, että hyvin tehty työ on parasta markkinointia ja tunnettuuden lisääminen asiakkaiden keskuudessa tulee nimenomaan projektien kautta, Mikko kertoo.

Finnmap Infrassa työskentelyltä hän odottaa erityisesti uusia haasteita ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia hyvässä porukassa.

Mikko on toiminut suunnittelijana ja projektipäällikkönä laaja-alaisesti erilaisissa rakennus- ja maankäyttöhankkeissa kauppakeskuksista kouluihin ja kaavoitukseen. Lisäksi hänellä on vahva osaaminen liikenteen mikrosimulointitason toimivuustarkasteluista etenkin Paramics-ohjelmalla.

Mikko on kotoisin Hyvinkäältä, jossa hän asuu vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa. Vapaa-aikaa hän viettää paljolti perheen pikkuisten parissa. Lisäksi Mikko käy mielellään elokuvissa ja keikoilla sekä pelaa maalivahtina salibandya 4. divisioonassa. Kesäisin hänet voi löytää niin mereltä kuin järviltäkin virveli kädessä.