Ajankohtaista

BIM Manager jalostaa parhaita mallintamisen käytäntöjä

Jari Kainuvaara on aloittanut Finnmap Infran BIM Managerina. Hän toimii projekteissa tietomallivastaavana ja on tärkeässä roolissa koko yrityksen tietomallinnuksen kehittämisessä. Lisäksi Jari on mukana Finnmap Infran edustajana mallintamisen yhteistyöfoorumeissa.

BIM tuo Jarin mielestä suuria hyötyjä, mutta myös paljon haasteita, joissa riittää ratkottavaa. Hän haluaa olla mukana muodostamassa mallintamisen parhaita käytäntöjä, jotka tukevat ja helpottavat paitsi Finnmap Infran, myös koko alan toimintaa.

Aiemmin Jari työskenteli tilaajan tietomallikoordinaattorina Espoon kaupungilla. Hän on suorittanut mm. tekniikan erikoisammattitutkinnon ja Metropolian tietomallikoordinaattorikoulutuksen.

Finnmap Infran porukkaan hän tutustui muutama vuosi sitten Tammitie-hankkeen yhteydessä.

– Ryhmä on ottanut omakseen ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Täällä on rento tekemisen meininki ja innostava tunnelma.

Vapaa-ajallaan Jari nauttii luonnossa liikkumisesta. Hän on mukana pääkaupunkiseudun partiolaisten toiminnassa ja vetää alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattua perhepartiota.