Ajankohtaista

Ehsan Ghazanfari siltasuunnitelijaksi Finnmap Infraan

DI Ehsan Ghazanfari on aloittanut suunnittelijana ja projektipäällikkönä siltatiimissämme. Ehsan on aiemmin työskennellyt rakennesuunnittelijana AFRY Finlandilla. Hänen viimeisimpiin töihinsä lukeutuvat muun muassa jälkijännitetty betonisilta YARA Suomen tehdasalueella, betonilaattatiesillat Paimenportin eritasoliittymään ja Nikkilän rautatiesilta.

Ehsan haluaa laajentaa kokemustaan silta- ja rakennesuunnittelusta, mutta myös kehittää parametrisiä suunnittelutyökaluja suunnittelun tuottavuuden ja laadun parantamiseksi.

”Halusin kokea, millaista on työskennellä pienemmässä yrityksessä. Finnmap Infra vaikuttaa motivoituneelta ja osaavalta porukalta. Toivon, että voin parhaani mukaan vahvistaa siltatiimiä ja auttaa suunnittelun kehittämisessä. Haluan jatkossakin saada kokemusta siltojen suunnittelusta, jotka ovat kestäviä, turvallisia ja merkittäviä ​​rakenteita.

Ehsan opiskeli rakennus- ja rakennustekniikan kandidaatin tutkinnon Sharifin yliopistossa Iranissa, Teheranissa. Suomessa hän valmistui Aalto-yliopiston rakennetekniikan maisteriohjelmasta. Innostus 3D-mallinnukseen alkoi jo teini-ikäisenä. Siltasuunnittelun alalle hänet houkutteli mallintamisen ja suunnittelun haastavuus.

Vapaa-ajallaan Ehsan harrastaa liikuntaa ja musiikkia. Hän käy keikoilla ja festivaaleille ja on itsekin ollut mukana parissa harrasterock-bändissä koskettimien takana.