Valaistussuunnittelija/ projektipäällikkö

Missä vain
Projektipäällikkö
Finnmap Infra Oy
Työnkuva

Oletko infravalaistuksen ammattilainen, joka hallitsee ohjeistusten mukaisen suunnittelun ja haluaa vaikuttaa omilla ideoillaan valaistusten toteutuksiin? Haluatko tehdä hommia kompaktin kokoisessa, avoimessa ja yhteisöllisessä suunnitteluporukassa? Onko sinulla suunnittelukokemusta muutamalta vuodelta ja haluaisit hypähtää seuraavalle tasolle projektipäällikön tehtäviin?

Finnmap Infra etsii valaistussuunnittelijaa/projektipäällikköä valaisemaan houkuttelevia kaupunkiympäristöjä ja vaihtelevia väylähankkeita. Tiiviissä ja helposti lähestyttävässä valaistustiimissämme pääset tekemään käytännön suunnittelutyötä ja hoitamaan omaa tonttiasi itsenäisesti huippujen kollegojen tukemana. Projektipäällikkönä vastaat omien projektiesi vetämisestä ja organisoinnista, teet yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja olet yhteydessä asiakkaisiin.

Finnmap Infran valaistustiimi tekee infra-alan valaistussuunnittelua ympäri Suomea. Pääasiallinen leipätyömme koostuu julkishallinnon asiakkaidemme toimeksiannoista ja muiden suunnitteluosastojemme tukemisesta ulkovalaistukseen liittyvissä asioissa. Palvelupalettimme kattaa kaikki infraprojektin vaiheet yleissuunnitelmatasoisista hankkeista rakentamissuunnitelmiin ja valvontaan. Hallitsemme niin tie-, katu- ja ratahankkeiden kuin puisto-, alue- ja julkisivuvalaistusten suunnittelun.

Työtehtäväsi pitävät sisällään:

– Teet valaistussuunnitelmia monipuolisiin infrahankkeisiimme sekä erillisiin toimeksiantoihin ja vastaat suunnitelmien teknisestä laadusta ja yhteensovittamisesta
– Projektipäällikkönä huolehdit siitä, että omat projektisi etenevät soljuvasti, sovitusti ja aikataulussa
– Toimit yhteyshenkilönä eri sidosryhmille ja asiakkaille
– Seuraat alan kehittymistä ja pysyt ajan tasalla teknisistä vaatimuksista

Tätä toivoisimme sinulta:

Vähintään viiden vuoden työkokemus infrapuolen valaistussuunnittelusta – pystyt tekemään itsenäistä suunnittelutyötä ja sinulla on tarvittavat tekniset taidot
Valmiutta vastata projektin vetämisestä – sinulla on kokemusta projektien johtamisesta ja organisoinnista
Yhteistyötaitoja ja hallinnollista osaamista – kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa ja hallitsen projektin prosessin myös taloudellisesta näkökulmasta
Sujuvaa suomen kielen taitoa – äidinkielitasoinen suomi on välttämättömyys, muu kielitaito katsotaan eduksi

Nämä ovat plussaa:

– Kokemus sähkösuunnittelusta
– Kokemus infravalaistuksen urakoinnista tai valvonnasta
– Tarvittavat turvallisuuskortit (esim. sähkötyöturvallisuus)
– Tietomallinnusosaaminen
– Visualisointiosaaminen

Tätä tarjoamme:

Infra-alan valaistusprojekteja, jotka pitävät työpäiväsi kiinnostavina ja kehittävät osaamistasi – meillä pääset tekemään käytännön suunnittelutyötä ja johtamaan omia projekteja.
Mahdollisuuden työskennellä kivojen ja kokeneiden ammattilaisten kanssa – meillä on aidosti osaavia ja mukavia tyyppejä töissä, joilta saat tukea ja apua.
Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet – voit työskennellä missä päin maata tahansa. Lähimmät kollegasi löydät toimistoiltamme Pasilasta, Tampereelta, Oulusta, Turusta, Jyväskylästä, Lahdesta ja Lohjalta. Jos haluat työskennellä ainoastaan toimistolla, sekin onnistuu.
Työntekijöistään välittävän, vastuullisen työnantajan – meiltä löytyvät kattavat perusedut ja vielä vähän enemmän. Finnmap Infrassa vaalitaan vahvaa yhteishenkeä ja työntekijöiden virkistäytymistä. Tämä näkyy etujen lisäksi erilaisina yhteisinä tapahtumina.
Kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa, tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa suunnittelutoimistossa – olemme osa Solwers-konsernia, joka kokoaa yhteen teknisen alan monipuolisia asiantuntijayrityksiä.

Tule työkaveriksemme! Meille on tärkeää, että yhteisten elinympäristöjen suunnittelu on sinun juttusi ja haluat kehittää valoisampaa arkea kanssamme. Älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikka vaatimukset eivät loksahtaisi täydellisesti kohdalleen kokemuksesi kanssa. Kerro, mitä tavoittelet ja missä haluaisit kehittyä!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jussi.vikstrom@finnmap-infra.fi 27.6.2024 mennessä.

Kysymyksiä?
Laita tulemaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Vikström, jussi.vikstrom@finnmap-infra.fi, p. 040 748 9920.