Ajankohtaista

Kaarle Korhonen Finnmap Infran toimitusjohtajaksi

DI Kaarle Korhonen on nimitetty Finnmap Infran toimitusjohtajaksi 1.6.2021 alkaen. Hän on toiminut AFRY Finlandissa ja Pöyryllä väyläinfran toimialuejohtajana vuodesta 2015 lähtien. Sitä ennen hän on työskennellyt Ahma-insinöörit Oy:ssä ja Lemcon Oy:ssä projektipäällikön ja projekti-insinöörin tehtävissä.

Finnmap Infran toimitusjohtajana oman toimensa ohessa työskennellyt Stefan Nyström pääsee nyt keskittymään Solwers-konsernin toimitusjohtajan tehtävään ja nopeasti kasvavan konsernin kehittämiseen. ”Olen hyvin iloinen saadessamme Kaarlen kaltaisen kokeneen osaajan johtamaan Finnmapia. Hän tuo mukanaan laaja-alaista kokemusta infrahankkeista eri osapuolten näkökulmasta sekä kokemusta yhteistoimintamallien soveltamisesta rakennushankkeiden toteutuksessa.”

”Odotan mielenkiinnolla, että pääsen tutustumaan vielä paremmin Finnmapin osaavaan ja yrittäjähenkiseen henkilöstöön ja työskentelemään heidän kanssaan yhdessä sekä jatkamaan yrityksen edelleen kehittämistä infrasektorilla”, Kaarle Korhonen sanoo.

Tervetuloa Kaarle!