Ajankohtaista

Kaksi siltasuunnittelijaa Tampereelle

Joona Pulkkinen ja Timo McIntyre ovat Tampereen toimistomme uudet siltasuunnittelijat. Molemmilla on takanaan muutaman vuoden kokemus suunnittelutehtävistä.

Joona Pulkkinen

DI Joona Pulkkinen nauttii suunnittelutyössä oman kädenjäljen näkemisestä. Finnmap Infrassa työskentelyltä Joona odottaa etenkin lisää vastuuta projekteissa ja uuden oppimista.

Joonalla on kolmen vuoden työkokemus siltasuunnittelusta. Aiemmista projekteistaan hän mainitsee Luumäki-Imatra-ratahankkeen, jossa hän suunnitteli kaksi ratasiltaa.

Joona näkee Finnmap Infran Tampereen toimistossa paljon mahdollisuuksia. Uudella toimipisteellä ei ole vanhoja toimintatapoja taakkana, joten uusille, tehokkaammille käytännöille on enemmän tilaa.

Joona viettää vapaa-aikaansa mm. voimanostoharrastuksensa parissa.

Timo McIntyre

Timo McIntyre on valmistunut rakennustekniikan insinööriksi Swansean yliopistosta Walesista. Timo muutti äskettäin Suomeen Englannista, missä hän on asunut koko ikänsä tähän asti. Suomen kieltä Timo osaa sujuvasti suomalaisten sukujuuriensa ansiosta.

Timo on työskennellyt kaksi vuotta Bristolissa rautatierakenteiden suunnittelun ja mallintamisen parissa. Suunnitteluprojektien ohella hän on ollut mm. mukana kehittämässä automatisoituja suunnittelutyökaluja rautatielaitureiden mallintamiseen.

Finnmap Infran mielenkiintoiset projektit ja mallinnusosaaminen herättivät Timon mielenkiinnon. Hän odottaa, että pääsee kehittämään suunnitteluosaamistaan erilaisissa infraprojekteissa osana mukavaa työyhteisöä.

Timo pitää urheilusta ja hänen suosikkilajejaan ovat rugby ja golf.

Tre_uudet1_p

Joona Pulkkinen (vasemmalla) ja Timo McIntyre.