Ajankohtaista

Uudet finnmappilaiset esittelyssä

Tervetuloa taloon rataosaston Mikko (keskellä), tieosaston Santeri (vasemmalla) sekä ilmakuvauksen ja mallintamisen markkinointia hoitava Valtteri.

Mikko Ailisto

Oulun yliopistossa ympäristötekniikkaa opiskeleva Mikko Ailisto työskentelee rataosastolla pääasiassa Kruunusillat-hankkeessa.

Mikon tavoitteena on nähdä infra-alaa ja erilaisia hankkeita monipuolisesti. Hän aikoo myös suunnata vaihtoon Kööpenhaminaan Tanskan teknilliseen yliopistoon opiskelemaan tie- ja ratasuunnittelua sekä liikennetekniikkaa.

Mikon vapaa-aikaan kuuluu muun muassa lenkkeily ja palloilulajit. Tarkoituksena on myös aloittaa suvussa kulkevaan filateliaharrastukseen perehtyminen.

Santeri Malmi

Santeri Malmi hoitaa avustavan valaistussuunnittelijan tehtäviä tieosastolla. Hän opiskelee sähkö- ja automaatiotekniikkaa Metropolia-ammattikorkeakoulussa.

Santeri toivoo pääsevänsä tekemään mahdollisimman laajasti valaistus- ja sähkösuunnittelua. Aiemmin hän on ollut sähköalan töissä asennuspuolella.

Santerin mielestä Finnmap Infra vaikuttaa mukavan tiiviiltä työporukalta. Hän on jo liittynyt Finnmap Infran sählyjoukkueeseen. Vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluvat myös lenkkeily ja salilla käynti.

Valtteri Tornikoski

Liiketaloutta opiskeleva Valtteri Tornikoski markkinoi ilmakuvaus-, todellisuusmallinnus- sekä visualisointipalvelujamme. Valtteri on yhteydessä asiakkaisiin ja tarjoaa parhaita mallinnustuotteitamme heidän käyttöönsä.

Valtterilla alkaa syksyllä kolmas vuosi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa. Myynti- ja markkinointiala tarjoaa hänen mukaansa monia mahdollisuuksia, sillä Suomessa markkinointiosaamisessa on yleisesti vielä paljon kehitettävää.

Kesällä Valtteri viettää aikaansa skeitaten. Lisäksi hän harrastaa pihapelejä jalkapallosta petankkiin.