Ajankohtaista

Lisää tekijöitä suunnitteluun ja mallinnukseen

Meillä on ollut jälleen ilo saada uusia osaajia mukavaan tiimiimme: Toni Honganmäki rataosastolle, Erno Pakkala tieosastolle ja Karoliina Palkio katuosastolle.

Toni Honganmäki

Toni Honganmäki on valmistunut Mikkelin ammattikorkeakoulusta 2008 maanmittaustekniikan insinööriksi. Nyt hän syventää vielä opiskeluitaan ja opiskelee työn ohessa liikennealan insinööriksi.

Toni aloitti meillä Finnmap Infrassa tietomallikoordinaattorina. Työtehtäviin kuuluvat tietomallikoordinointi sekä rata-ja tiesuunnittelu. Hänen tavoitteenaan on tehostaa suunnitteluohjelmien käyttöä.

Toni on työskennellyt mm. Exactilla usean vuoden ajan rakennus- ja inframallinnusten parissa. Lisäksi hänellä on kokemusta jätevesisuunnitelmista, laserkeilauksesta maakeilaimilla, sekä laiva- ja off-shore- tekniikan mittauksesta ja laadunvalvonnasta.

Hänen vapaa-ajan harrastuksiinsa kuuluvat pyöräily sekä frisbeegolf silloin, kun aika antaa myöten.

Karoliina Palkio

Karoliina Palkio on opiskellut Lahden ammattikorkeakoulussa ympäristöteknologian insinööriksi ja on valmistunut sieltä 2013. Tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Urban Sustainability / Kestävä kaupunkiympäristö.

Hän on toiminut Keravan kaupungilla kuntatekniikan suunnittelijana ja projektipäällikkönä. Mieleenpainuvimpia hankkeita ovat olleet isot vesihuollon aluesaneeraukset sekä uudet kaava-alueet, joissa Karoliina on toiminut projektipäällikkönä kunnallisteknisessä suunnittelussa.

Karoliina aloitti meillä Finnmap Infrassa katuosastolla. Hän tekee katujen ja vesihuollon suunnittelua ja myöhemmin projektipäällikön hommia.

Vapaa-ajallaan hän tykkää liikkua monipuolisesti. Lenkkeily, sali ja jooga ovat lähellä hänen sydäntään.

Erno Pakkala

Erno Pakkala on valmistunut Mikkelin ammattikorkeakoulusta maanmittausinsinööriksi vuonna 2005.

Hänellä on monen vuoden kokemus erilaisista suunnitteluprojekteista, mutta viime vuodet hän on pääasiassa työskennellyt tiehankkeiden parissa, mm. E18 Hamina-Vaalimaa, E18 Haminan ohikulkutie ja viimeisimpänä Vt12 Lahden eteläinen kehätie. Näistä mieleenpainuvimpana hän mainitsee E18-Vaalimaa hankkeen, jossa hän vastasi mm. massojen laskennasta, suunnitelmien tarkastuksesta, koneohjausmallinnuksesta ja mittaustöiden organisoimisesta.

Hän tuli meille Finnmap Infraan tieosastolle tietomallikoordinaattorin ja suunnittelijan tehtävään.

Vapaa-ajalla hän harrastaa paljon liikuntaa mm. hiihtoa, suunnistusta ja pyöräilyä. Lisäksi hän seuraa urheilua kuin urheilua telkkarista, mutta pääasiassa Englannin valioliigaa.

 

Karoliina_Erno_Toni_yhteiskuva_mediakuva