Ajankohtaista

Lisää tekijöitä suunnitteluun, mallinnukseen ja hallintoon

Meillä on ollut jälleen ilo saada uusia osaajia mukavaan tiimiimme: Jan-Erik Berg ja Nuutti Kauppinen tieosastolle,
Maarit Haverinen rataosastolle, Marjo Jaffe-Pelkonen ja Niko Sauna-aho siltaosastolle sekä Pia Onnela hallintoon.

Jan-Erik Berg

Helsingin ammattikorkeakoulusta Stadiasta valmistunut ja siellä infrarakentamista opiskellut Jan-Erik on tehnyt mittavan uran Sitowisessa. Hän on työskennellyt siellä 18 vuoden ajan useissa eri tie- ja katusuunnitteluprojekteissa, joista mieleenpainuvimpina hän mainitsee Raidejokerin katusuunnittelun ja Helsinki-Vantaa lentokentän Länsilaajennuksen infrahankkeen.

Jan-Erik aloitti meillä tieosaston projektipäällikkönä ja pääsuunnittelijana. Työpaikkaa hän vaihtoi siksi, että halusi uusia haasteita ja vaihtelua siirtyessään isosta organisaatiosta pienempään.

Jan-Erikin lempiharrastuksiin kuuluvat valokuvaus sekä viinien sokkomaistelu

Nuutti Kauppinen

Leppävaaran Omniasta kesäkuussa valmistuva ja             siellä 3D-mallinnusohjelmistoja sekä teknistä suunnittelua opiskeleva Nuutti Kauppinen on työskennellyt mm. asiakaspalvelijana Virtuaalipuistossa n. puolitoista vuotta.

Meillä Nuutti aloitti suunnitteluassistenttina tieosastolla, jossa hänellä on myös ollut mahdollista syventää tietämystään ihan käytännössäkin yhdessä kokeneempien kollegoiden avustuksella.

Hän harrastaa videopelaamista ihan ammattitasolla ja tykittää tosissaan peliä nimeltä Overwatch yhdessä tiiminsä
Tikka eSportsin kanssa.

Maarit Haverinen

Rataosastolla aloittanut liikennesuunnittelija Maarit Haverisella on kokemusta rata- ja liikennesuunnittelusta mm. Pöyryllä sekä Vantaan ja Hämeenlinnan kaupungilla.

Maarit tekee meillä Finnmap Infrassa pääasiassa ratasuunnittelua, mutta myös liikennesuunnittelu on lähellä hänen sydäntään.

Vapaa-aikana Maarit tykkää lukea, tehdä käsitöitä sekä ulkoilla paljon.

Marjo Jaffe-Pelkonen

Rakennuspiirtäjäksi  Rakennustekniikan opistosta valmistunut Marjo Jaffe-Pelkonen on työskennellyt erilaisissa hankkeissa. Silta-, kallio- ja talonrakennusprojektit ovat osittain tehty mallintamalla. Hänellä on kokemusta myös yrittäjänä toimimisesta.

Marjo työskentelee meillä nyt suunnitteluassistenttina ja mallintajana siltaosastolla. Luonteeltaan Marjo on rohkea ja ennakkoluuloton sekä hyvä organisoija, joita ominaisuuksia hän myös työssään tehokkaasti hyödyntää.

Harrastuksistaan mieleisimmiksi hän mainitsee kangaspuilla kutomisen, moottoripyöräilyn, puutarhatyöt sekä liikkumisen monissa muodoissa.

Niko Sauna-aho

Niko Sauna-aho on aloittanut Finnmap Infrassa siltasuunnittelun projektipäällikkönä. Hän on työskennellyt siltasuunnittelun parissa Rambolilla sekä Swecolla yhteensä noin yhdeksän vuotta, joten vankkaa kokemusta löytyy.

Niko on omien sanojensa mukaan päättänyt tehdä yhdessä oman porukan kanssa Finnmap Infran siltasuunnitteluosastosta Suomen parhaimman. Jäämme odottamaan mitä kaikkea päivitetty siltayksikkö vielä saakaan meillä aikaan.

Vapaa-aika pyörii tällä hetkellä aika paljon pienen tyttövauvan ehdoilla, mutta silloin kun jää ylimääräistä aikaa niin mieliharrastuksiin valikoituvat käsityöoluet, sähly, lenkkeily sekä vaeltaminen.

Pia Onnela

Pia Onnela on aloittanut meillä toimistosihteerinä. Hän toimii sekä johdon että henkilökunnan assistenttina, hoitaa tarjoustoimintaa ja huolehtii yleisesti toimistostamme.

Pialla on yhteensä 15 vuoden työkokemus Pöyryltä, jolloin hän työskenteli mm. voimalaitososaston sihteerinä. Viimeiset kahdeksan vuotta hän on ollut Hedengrenin palveluksessa tehden koordinaattorin sekä toimistoassistentin töitä. Lisäksi hän on toiminut myös asiakaspäällikkönä ja hänellä on muutenkin rautaisa kokemus myynnistä.

Luonteeltaan Pia on iloinen, ulospäinsuuntautunut ja sellainen ”emo”, jolle on luontaista muista huolehtiminen. Omien sanojensa mukaan hän on pirteä tehopakkaus ja hyvä organisoija, joka ei työtä pelkää.

Liikunnalliset harrastukset ovat Pian sydäntä lähellä, joista tärkeimpinä hän mainitsee ulkoilun pyöräilyn sekä lenkkeilyn parissa.

 

RYHMÄKUVA 31.1.19 9