Ajankohtaista

Lisää tekijöitä suunnitteluun, mallinnukseen ja it-tukeen

Tiimimme on jälleen täydentynyt uusilla osaajilla: Teemu Laine suunnittelee tieprojekteissa, Jon-Eerik Rajala tekee silta- ja tiemallinnusta, Reiko Hämäläinen toimii it-tukena ja Erik Jaatinen työskentelee katuosaston vesihuoltoprojekteissa.

Teemu Laine

Tieosaston suunnittelijana aloittaneella ins. AMK Teemu Laineella on maanmittauspuolen tausta. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Sipoon kunnalla vastaten maanmittauspalveluista sekä Mitta Oy:llä.

Alun perin Teemu ryhtyi opiskelemaan maanmittausta saatuaan hyvän kesätyökokemuksen NCC:n mittausyksikössä. Hän on innostunut laajentamaan osaamistaan nyt myös suunnittelupuolelle.

Teemu on pelannut golfia 15 vuoden ajan. Lisäksi hän pelaa salibandyä 5. divarissa ja käy kuntosalilla. Teemu sienestää syksyisin ja pitää muutenkin luonnossa liikkumisesta.

Jon-Eerik Rajala

Jon-Eerik Rajala eli Jone on aloittanut suunnitteluassistenttina silta- ja tiemallintamisessa. Työn ohella Jone valmistui juuri suunnitteluassistentiksi Omniasta ja suorittaa siellä ylioppilastutkintoa.

Jone valitsi suunnitteluassistentin koulutuksen, koska visuaalisuus ja matemaattisuus ovat hänen vahvuuksiaan. Erityisesti rakennesuunnittelu kiinnostaa vielä koulun tarjoamia kursseja syvällisemmin, joten Jone on itseopiskellut ohjelmistoja myös kotona.

Vapaa-aikana Jone tykkää tehdä puutöitä. Viimeksi hän on nikkaroinut aurinkotuolit parvekkeelle.

Reiko Hämäläinen

Datanomiksi Omniasta valmistunut Reiko Hämäläinen on rakennellut omia tietokoneita pienestä lähtien. Lapsena hän opetteli säätämään käyttöjärjestelmiä mieleisikseen syventymällä tietotekniikka-aiheisiin Youtube-videoihin.

Reiko työskentelee nyt Finnmap Infran it-tukitoiminnoissa ja mallintamisessa. Aiemmin hän on tehnyt it-alan töitä mm. Cloudpointilla sekä Omnian digitiimissä ja kirjastossa.

Reiko on syntynyt Virossa, mistä hän muutti Suomeen 12-vuotiaana. IT oli Reikolle selkeä uravalinta, mutta autoala oli vahva kakkosvaihtoehto. Reiko on haaveillut teini-iästä asti tummanvihreästä 7-sarjan bemarista, jollaisen hän aikoo ostaa vielä jonain päivänä.

Erik Jaatinen

Vesihuoltosuunnittelun kesätyöntekijänä aloittanut Erik Jaatinen tutustui Finnmap Infraan teekkareiden yritysvierailulla viime syksynä. Erikin mielestä toimistolla tuntui olevan hyvä boogie ja kivoja tyyppejä, joten hän päätti kysellä aktiivisesti kesäpestin perään.

Aiemmin Erik on ollut kesätöissä mm. HSY:n jätevedenpuhdistamolla niin laitostyöntekijänä, prosessien hallinnassa kuin vierailijakierrosten vetäjänäkin.

Syksyllä Erikillä alkaa 4. vuosi vesihuollon opiskelijana Aalto-yliopistossa. Hän on aktiivisesti mukana opiskelijoiden kiltatoiminnassa erityisesti tapahtumien järjestämisessä ja markkinoinnissa. Kiltatoiminnan lisäksi Erik harrastaa jalkapalloa. Kesällä parasta ajanvietettä ovat myös beach volley ja kajakointi.