Ajankohtaista

Mikko Hilli siltasuunnittelijaksi Finnmap Infraan

DI Mikko Hilli aloittaa meillä siltasuunnittelijana vuoden 2018 alussa. Nimityksen myötä laajennamme asiantuntemustamme silta- ja taitorakennesuunnitteluun infrasuunnitteluhankkeissa. Tarkoituksenamme on edelleen vahvistaa rakennesuunnitteluosaamistamme.

Toivotamme Mikon tervetulleeksi joukkoomme!

Mikko Hilli, millainen työkokemus sinulla on infrasuunnittelun alalta?

Aloitin vuonna 2001 Finnmap Consultingin Oy:n palveluksessa, josta sittemmin tuli Sweco Rakennetekniikka Oy. Vuonna 2008 olin reilut puoli vuotta Liikennevirastossa tekemässä diplomityötä. Silta- ja taitorakenteiden suunnittelukokemusta minulla on yhteensä 12 vuoden ajalta.

Mitä olet opiskellut?

Valmistuin Teknillisestä korkeakoulusta vuonna 2009 pääaineena sillat ja erikoisrakenteet, sivuaineena pohjarakennus ja maamekaniikka.

Miksi kiinnostuit Finnmap Infrasta?

Tein jokunen vuosi sitten yhteistyötä Finnmap Infran kanssa useammassa eri hankkeessa. Finnmap Infran työporukassa näytti olevan hyvä henki.

Mitä odotat työskentelyltä Finnmap Infrassa?

Avointa ja toimivaa työympäristöä, jossa työt on järjestetty parhaalla mahdollisella tavalla ilman liiallista byrokratiaa.

Mitä harrastuksiisi kuuluu?

Kesäisin tulee vietettyä aikaa veneilyn parissa ja talvella harrastettua metsänhoidollisia töitä suvun metsäpalstalla. Jonkin verran tulee tehtyä myös erinäisiä puutöitä ja asunnon remontoimista.