Ajankohtaista

Noora Hulkkonen geo-osaston päälliköksi

DI Noora Hulkkonen on nimitetty Finnmap Infran geosuunnittelun osastopäälliköksi 1.6.2022 alkaen. Nooran siirtyminen osaston vetäjäksi on luontevaa, sillä hän on toiminut apulaisosastopäällikkönä geo-osastolla jo pitkään.

Vuodesta 2015 geo-osastoa luotsannut Jyrki Pihlajamäki siirtyy uusien haasteiden pariin.

Noora Hulkkosella on yli 10 vuoden kokemus vastaavan pohjarakennesuunnittelijan tehtävistä vaativissa infra- ja talonrakennuskohteissa. Geosuunnittelijan ura alkoi vuonna 2006 Geomapissa ja jatkui Finnmap Inf-ran listoilla yritysten fuusioiduttua vuonna 2011.

”Lähden hyvillä mielin viemään geo-osastoa eteenpäin. Meillä on tiivis geotiimi, jossa on erittäin taitavia ja motivoituneita suunnittelijoita. Näen porukassa valtavasti potentiaalia. Teemme tälläkin hetkellä töitä useissa vaativissa projekteissa, kuten rakennussuunnitelmassa rantaradan parantamiseksi Jeppaksen alueella ja Turun kehätien STk-hankkeessa Kausela-Pukkila-osuudella.”

”Geosuunnittelussa luodaan perusta, jolle kaikki rakentuu. Tässä hommassa kiehtovinta on se, että pääsee tekemään tarkkoja laskemia, mutta myös käyttämään luovuutta ja hahmotuskykyä kokonaiskuvan muodosta-miseen pistemäisestä tiedosta.”

”Olen viihtynyt Finnmap Infrassa, koska täällä olen saanut tehdä monipuolisesti suunnittelua, hierarkia on matala ja työkaverit mahtavia koko yrityksessä.”

Finnmap Infran geotiimissä työskentelee kymmenkunta geotekniikan ja pohjarakenteiden kivenkovaa am-mattilaisista. Osaston ydinosaamiseen kuuluu tie- ja ratahankkeiden ja katujen ja kunnallistekniikan geo-suunnittelu sekä rakennusten pohjarakennesuunnittelu.