Valaistus ja väyläestetiikka

Valaistuksen ja väyläestetiikan suunnittelijamme luovat yhdessä inspiroiden toimivia väyläympäristöjä. Meiltä löytyy visuaalista silmää, emmekä arkaile ehdottaa villeimpiäkään ideoitamme.

Suunnittelemme elinympäristöistä käyttäjiä palvelevia ja toteutuskelpoisia kokonaisuuksia. Tiimimme pureskelemat ratkaisut sulautuvat saumattomasti nykyiseen maisemaan. Havainnollistamme esityksiämme myös valaisevilla visualisoinneilla.

Valaistussuunnittelu

Asiantuntevat ratkaisumme katujen ja teiden valaistukseen kehittävät elinympäristöistä entistä turvallisempia. Suunnittelemme energiatehokkaan valaistuksen tiiviissä yhteistyössä muiden tekniikkaosa-alueiden suunnittelijoiden kanssa.

Meillä on vankka kokemus tie-, rakennus-, ja yleissuunnitelmatasoisten suunnitelmien toteutuksesta. Teemme suunnitelmat niin valtion, kaupunkien kuin yksityistenkin tilaajien vaatimusten mukaisesti. Taidamme myös tietomallinnukset.

Kokemuksemme kattaa myös puisto- ja aluevalaistuksen suunnittelun. Erikoisvalaistuskohteemme ovat ainutlaatuisia ja elämyksellisiä. Näyttävä valaistus viimeistelee kohteen!

Viher- ja maisemasuunnittelu

Teemme nykyistä maisemaa elävöittävät viher- ja maisemasuunnitelmat kaikissa hankkeiden suunnitteluvaiheissa. Suunnittelemme tie-, katu- ja rataympäristöt yhdessä muiden tekniikkalajien kanssa toimiviksi ja kestäviksi kokonaisuuksiksi.

Suunnittelemme lisäksi puistoja ja viheralueita kaikkiin tilaajien tarpeisiin. Hyödynnämme vahvaa mallinnusosaamistamme myös viher- ja maisemasuunnitelussa.

 

Yhteyshenkilö
Valaistus ja väyläestetiikka
Jussi Vikström

Valaistussuunnittelija

Puh. 040 7489 920

etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Yhteyshenkilö
Valaistus ja väyläestetiikka
Sari Saros

Viher- ja maisemasuunnittelija, tiesuunnittelija

Puh. 09 85653847,
043 8565847

etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Yhteyshenkilö
Valaistus ja väyläestetiikka
Jaana Katajalehto

Viher- ja maisemasuunnittelija

Puh. 050 5088 764

etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Hankkeitamme

  • VT12 parantaminen Lamminrahkan eritasoliittymällä, Kangasala ja Tampere

    Suunnittelualue sijaitsee lähellä Tampereen ja Kangasalan rajaa valtatiellä 12 (Lahdentie) noin 6 km luoteeseen Kangasalan keskustasta sekä noin 10 km itään Tampereen keskustasta. Alueen...

  • Maantien 130 liittymien ja maantien 3003 parantaminen

    Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Lempäälän kunnan hankkeessa parannetaan liikenneturvallisuutta kolmessa kohteessa Lempäälässä. Kohteet sijaitsevat Hakkarin ja Kuljun asuinalueilla....

  • Valoisa Baana

    Pyöräily- ja jalankulkureitti Baanan sillat loistivat valoteoksin Valoisa Baana -tapahtumassa syyskuussa 2015. Baanalle toteutettiin yhteensä kymmenen valoteosta kolmen päivän ajaksi. Olimme...