Valaistus ja väyläestetiikka

Valaistuksen ja väyläestetiikan suunnittelijamme luovat yhdessä inspiroiden toimivia väyläympäristöjä. Meiltä löytyy visuaalista silmää, emmekä arkaile ehdottaa villeimpiäkään ideoitamme.

Suunnittelemme elinympäristöistä käyttäjiä palvelevia ja toteutuskelpoisia kokonaisuuksia. Tiimimme pureskelemat ratkaisut sulautuvat saumattomasti nykyiseen maisemaan. Havainnollistamme esityksiämme myös valaisevilla visualisoinneilla.

Valaistussuunnittelu

Asiantuntevat ratkaisumme katujen ja teiden valaistukseen kehittävät elinympäristöistä entistä turvallisempia. Suunnittelemme energiatehokkaan valaistuksen tiiviissä yhteistyössä muiden tekniikkaosa-alueiden suunnittelijoiden kanssa.

Meillä on vankka kokemus tie-, rakennus-, ja yleissuunnitelmatasoisten suunnitelmien toteutuksesta. Teemme suunnitelmat niin valtion, kaupunkien kuin yksityistenkin tilaajien vaatimusten mukaisesti. Taidamme myös tietomallinnukset.

Kokemuksemme kattaa myös puisto- ja aluevalaistuksen suunnittelun. Erikoisvalaistuskohteemme ovat ainutlaatuisia ja elämyksellisiä. Näyttävä valaistus viimeistelee kohteen!

Viher- ja maisemasuunnittelu

Teemme nykyistä maisemaa elävöittävät viher- ja maisemasuunnitelmat kaikissa hankkeiden suunnitteluvaiheissa. Suunnittelemme tie-, katu- ja rataympäristöt yhdessä muiden tekniikkalajien kanssa toimiviksi ja kestäviksi kokonaisuuksiksi.

Suunnittelemme lisäksi puistoja ja viheralueita kaikkiin tilaajien tarpeisiin. Hyödynnämme vahvaa mallinnusosaamistamme myös viher- ja maisemasuunnitelussa.

 

Yhteyshenkilö
Valaistus ja väyläestetiikka
Jussi_pieni
Jussi Vikström

Valaistussuunnittelija

Puh. 09 856 53829

etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Yhteyshenkilö
Valaistus ja väyläestetiikka
Sari_Pehkonen_2
Sari Saros

Viher- ja maisemasuunnittelija, tiesuunnittelija (poissa 1.6.2019 alkaen)

Puh. 09 85653847,
043 8565847

etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Yhteyshenkilö
Valaistus ja väyläestetiikka
Kuva2
Jaana Katajalehto

Viher- ja maisemasuunnittelija

Puh. 050 5088 764

etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Hankkeitamme

 • Kiimis

  Maantien 130 liittymien ja maantien 3003 parantaminen

  Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Lempäälän kunnan hankkeessa parannetaan liikenneturvallisuutta kolmessa kohteessa Lempäälässä. Kohteet sijaitsevat Hakkarin ja Kuljun asuinalueilla....

 • Valoisa_Baana_1_pieni

  Valoisa Baana

  Pyöräily- ja jalankulkureitti Baanan sillat loistivat valoteoksin Valoisa Baana -tapahtumassa syyskuussa 2015. Baanalle toteutettiin yhteensä kymmenen valoteosta kolmen päivän ajaksi. Olimme...

 • Ylamylly

  Maantien 15641 parantaminen Ylämyllyn kohdalla

  Pohjois-Savon ELY-keskuksen ja Liperin kunnan hankkeessa parannetaan maantien 15641 rakenteita sekä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta Ylämyllyn...