Ajankohtaista

Stefan Nyström Finnmap Infran toimitusjohtajaksi

DI Stefan Nyström on nimitetty Finnmap Infran uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.3.2017.

Siltasuunnittelusta uransa aloittaneella Stefan Nyströmillä on laaja kokemus suunnittelualasta. Vuodesta 2003 lähtien hän on toiminut suunnittelutoimiston toimitusjohtajana tai liikeyksikön vetäjänä ja tuo mukanaan vahvaa liiketoimintaosaamista. Stefan siirtyy Finnmap Infraan Pöyry Sweden Ab:n toimitusjohtajan tehtävistä.

Uuden toimitusjohtajan tavoitteena on vahvistaa yrityksen kasvua ja tulosta, mutta toimia myös innostavana esimiehenä. Stefan kokee, että Finnmap Infran henkilöstöstä huokuu hyvä tunnelma. Myös mallintamisosaaminen on yrityksen selkeä vahvuus.

– Insinööri viihtyy, kun työpaikalla on haasteelliset ja innostavat työtehtävät ja mukava ilmapiiri. Näitä ylläpidämme myös jatkossa.

Johtamistyyliään hän kuvaa valmentavaksi ja osallistavaksi. Selkeät suunnat ja tavoitteet sekä keskusteleva työskentelykulttuuri ovat tärkeitä elementtejä.

Tulevaisuuden ja työtilanteen Stefan näkee valoisana. Jatkossa Finnmap Infran asiantuntemusta on tarkoitus monipuolistaa edelleen ja laajentaa uusille osaamisalueille.

Stefan Nyströmin perheeseen kuuluu vaimo ja kolme aikuista lasta. Työn vastapainona hän pyöräilee, laskettelee ja veneilee sekä hoitaa omakotitalonsa talonmiestöitä.

001_muokattu_iso_netti