Ajankohtaista

Teemu Tuhkanen Finnmap Infran toimitusjohtajan varamieheksi

Stefan Nyströmin siirtyessä Solwers Oyj:n konsernijohtajaksi Finnmap Infran nykyinen tieosaston osastopäällikkö Teemu Tuhkanen on nimitetty Finnmap Infran toimitusjohtajan varamieheksi. Samalla Teemu Tuhkanen ottaa vastuulleen muut asiantuntijapalvelut -osaston osastopäällikön tehtävät.

Vuodesta 2002 alkaen Finnmap Infrassa työskennellyt Teemu Tuhkanen on toiminut tieosaston osastopäällikkönä vuosina 2011–2018. Hän on ollut myös kehittämässä Finnmap Infraan uusia suunnitteluosa-alueita ja palveluja. Tätä työtä hän jatkaa muut asiantuntijapalvelut -osaston päällikkönä. Toimitusjohtajan varamiehenä Teemu vastaa laajemmin koko Finnmap Infran myynnistä ja markkinoinnista.

– Aloittaessani osastopäällikkönä tieosaston koko oli noin yhdeksän henkilöä. Viime vuoden lopussa lähentelimme jo 25 työntekijän osastoa. Esimiestehtäviltä ei enää riittänyt tarpeeksi aikaa palveluiden kehittämiseen ja projektien vetämiseen, joita haluan edelleen jatkaa. Halusin myös antaa vastuuta nuoremmille osaajille, Teemu kertoo.

Teemulla on kunnianhimoisia suunnitelmia tulevaisuuden suhteen. Hänen tavoitteenaan on tarjota asiakkaille entistä kokonaisvaltaisempaa infrapalvelua, jossa suunnitteluosa-alueet löytyvät saman katon alta.

– Meillä on Solwers -konsernissa paljon erikoisosaamista ja volyymietua, mutta asiakkaan parhaaksi tavoitteeni on kehittää joustavia ja ketteriä suunnittelutiimejä, jotka pystyvät paremmin vastaamaan asiakkaiden                  muuttuviin tarpeisiin.

 

TEEMUNKUVA 8.2.19 4