Ajankohtaista

Tutustu uusiin työntekijöihimme

Ammattilaisjoukkueemme on jälleen saanut lisävahvistusta. Tervetuloa taloon, Vesa, Juha ja Annika!

Vesa Lampinen, katuosasto

Katuosaston suunnittelijana aloittanut Vesa Lampinen hakee Finnmap Infrasta uusia haasteita. Häntä kiinnostaa erityisesti tietomallintaminen ja tulevaisuuteen tähtäävät suunnittelumenetelmät.

Vesalla on kahdeksan vuoden kokemus yksityisen yrityksen mittauspuolelta, jossa hän tutustui myös katu- ja tiehankkeisiin. Vesan mielestä Finnmap Infrassa on osaavaa väkeä ja toimiston keskeinen sijainti on kätevä myös kauempana asuvalle.

Juha Rajala, rataosasto/päällystysoptimointi

Aloitettuaan työskentelyn Finnmap Infrassa Juha Rajala pääsi heti käsiksi kiinnostavaan aiheeseen – päällystysoptimointiin. Siitä maanmittausinsinööriksi opiskeleva Juha tekee myös opinnäytetyötään.

Mittauspuolella useita kesiä työskennelleelle Juhalle suunnittelijan työ on uusi aluevaltaus, jossa hän haluaa kehittyä. Juhan mielestä Finnmap Infrassa on siihen monipuoliset mahdollisuudet.

Annika Westerholm, tieosasto

Annika Westerholm päätyi rakennusalan töihin aloitettuaan opiskelun rakennusmestariksi. Hyvät kokemukset saneerausfirman työnjohtajana innoittivat jatkamaan opiskelua, mutta tällä kertaa rakennusinsinööriksi.

Annika laatii Finnmap Infralle opinnäytetyötään valokuvamallinuksen hyödyntämisestä infrasuunnittelussa. Hän haluaa haalia käytännön suunnittelukokemusta monipuolisissa infrahankkeissa.