Ajankohtaista

Katuosastomme täydentyi kahdella suunnittelijalla

Joukkueeseemme on liittynyt kaksi uutta huipputyyppiä. Petterin ja Jeremian tähtäimessä ovat monipuoliset katu- ja vesihuoltosuunnittelun projektit.

Petter Kohonen

Petter Kohosen pitkäaikainen matkaunelma toteutui, kun hän lähti Sydneyyn opiskelemaan musiikkia ja johtajuutta. Yksi vuosi venähti lopulta kolmeksi, kunnes oli aika palata takaisin kotimaahan ja suunnittelutehtäviin.

Finnmap Infrassa ympäristörakentamisen rakennusinsinööri pääsee paneutumaan muun muassa vesihuoltosuunnitteluun, josta hänellä on kolmen vuoden kokemus.

Matkailu on Petterille yhä tärkeä harrastus, jonka lisäksi hän harrastaa monipuolisesti musiikkia: soittaa tenorisaksofonia ja kitaraa sekä laulaa.

Jeremia Hokkanen

Maanmittausinsinööri Jeremia Hokkasella on takanaan reilut neljä vuotta maasto- ja ilmakuvausmittauksia monipuolisissa työmaa- ja infrakohteissa.

Suunnittelupuolen työt ovat kuitenkin aina kiinnostaneet. Jeremia haluaa oppia uutta ja saada kokemusta erilaisista hankkeista katukohteiden suunnittelijana. Lisäksi hän täydentää osaamistamme kopteri-ilmakuvauksessa.

Vapaa-ajallaan Jeremia on mukana monessa liikuntaharrastuksessa. Salibandyn ja koripallon pelaamisen lisäksi hän on aloittanut uutena lajina golfin.