Ajankohtaista

Uusia vahvistuksia rata- ja tiesuunnitteluun

Olemme jälleen saaneet lisää tekijöitä taloon: Ins. AMK Katriina Hassi (kuvassa keskellä) on aloittanut rataosastolla projektipäällikkönä sekä Omniassa opiskelevat Timo-Pekka Anttila ja Miriam Kananen tieosastolla suunnitteluassistentteina. Tervetuloa tiimiin!

Katriina Hassi

Katriina Hassi on aloittanut Finnmap Infrassa ratasuunnittelun projektipäällikkönä. Katriina on työskennellyt VR Trackillä ratasuunnittelussa viimeisen 12 vuoden ajan, joista viimeiset pari vuotta hän myös veti kansainvälisten toimintojen ratasuunnitteluryhmää projektityön lisäksi.

Katriinaa motivoi oman työnkuvan monipuolistaminen entisestään sekä projektinjohtamisen haasteet. Aiemmista töistä erityisesti ratasuunnitteluprojektit Trafikverketille Ruotsiin ovat olleet antoisia. Katriina toivookin, että hän pääsee tekemään länsinaapuriin suuntautuvia toimeksiantoja myös jatkossa. Finnmap Infran valteiksi hän kuvaa ketterän organisaation ja positiivista energiaa huokuvan ilmapiirin.

Katriinan harrastuksiin kuuluu hyötyliikunta ja matkustelu. Kevään tullen hän kaivaa myös rullaluistimet esiin ja suuntaa Tikkurilan kaduille rullailemaan.

Timo-Pekka (Tipi) Anttila

Timo-Pekka Anttila eli Tipi työskentelee Finnmap Infrassa oppisopimuksella suunnitteluassistenttina. Tipillä on takanaan jo vuosien työura tv- ja media-alalla. Vuosituhannen alussa hän rakensi sekä Neloselle että Mtv3:lle kanavagrafiikkaa ja opiskeli samalla tv-tuottajaksi.

Tv-alan työtilanteen vaihdellessa Tipi työskenteli freelancerina vuoroin televisiossa, vuoroin peliyrityksissä ohjelmoijana. Finnmap Infrassa hän on päässyt hyödyntämään aiempaa osaamistaan muun muassa valmistelemalla pelillistä yllätystä firman 25-vuotisjuhliin.

Vapaa-ajallaan Tipi mm. tuottaa lastenmusiikkia. Lukuisiin harrasteisiin kuuluu myös askartelu robotiikan parissa rakentamalla elektronisia apukäsiä ja virtuaalisia työmaarobotteja.

Miriam (Nasu) Kananen

Miriam Kananen eli Nasu päätti opiskella lukion ohessa suunnitteluassistentiksi, koska hän halusi ammatin, jossa pääsisi toteuttamaan visuaalista puoltaan. Nasun mielestä on ollut mahtavaa päästä suoraan koulusta oman alan työhön, jossa on riittänyt kiinnostavaa uutta opittavaa.

Uusien työkavereiden kanssa on jo löytynyt yhteisiä kiinnostuksen kohteita, esimerkiksi hyötykasvi-istutuksien suunnittelu firman terassille.

Nasu on innostunut kokeilemaan kaikkea uutta. Hän aikoo mm. ottaa viittomankielen kursseja ja itseopiskella japania sovelluksen avulla. Nasu on juuri valmistunut myös Espoon esittävän taiteen koulusta, jossa hän opiskeli niin klovneria-, sirkus- kuin teatterilinjallakin yhteensä noin 10 vuoden ajan.