Geologiharjoittelija

Harjoittelija
Finnmap Infra Oy
Työnkuva

Haemme geologiharjoittelijaa kalliorakennesuunnitteluun

Kesäharjoittelu Finnmap Infrassa tarjoaa mahdollisuuden tutustua kalliorakennusalaan ja olla mukana yhteiskunnan vahvojen rakenteiden suunnittelussa. Geologiharjoittelijana pääset mukaan kalliorakentamisen suunnitteluhankkeisiimme, joihin lukeutuu monipuolisia kohteita jätevedenpuhdistamosta liikenneväyliin.

Kesän aikana työskentelet geologin avustavissa tehtävissä tiimisi tukemana. Olet mukana analysoimassa ja kokoamassa eri menetelmin kerättyä kalliodataa, jota hyödynnetään kalliorakenteiden suunnittelun lähtötietona. Geologimme työstävät myös erilaisia rakennettavuus- ja ympäristöselvityksiä, maa- ja kallioperän tutkimusohjelmia sekä riskitarkasteluita. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pasilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Työntekijä kalliotunnelissa

Harjoittelijana työskentelet osana tiivistä ja osaavaa seitsemänhenkistä geologitiimiä. Taustallasi on parinkymmenen kallio-osaajan suunnitteluporukka ja koko sadan hengen työyhteisön tuki. Yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä pystyt parhaalla tavalla kehittämään osaamistasi. Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen töitä on mahdollista jatkaa opintojen ohella tai opinnäytetyön parissa. 

Tärkeintä on ennakkoluuloton kiinnostus kalliorakennus suunnittelualaa kohtaan ja oma-aloitteinen työote. Lisäksi arvostamme hyvää tietoteknisistä valmiutta sekä kokemusta suunnitteluohjelmistoista, kuten CAD-suunnittelusta. 

Odotamme sinulta:
– Tekniikan alan opintoja soveltuvalta alalta esim. geologian maisteri
– Halua oppia ja kehittyä infrasuunnittelun ammattilaiseksi
– Ennakkoluulottomuutta ja halua kehittää itseäsi

Arvostamme seuraavia asioita:
– Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja suunnitteluohjelmistojen (CAD etc.) tuntemusta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Kokemusta infrasuunnittelusta tai -rakentamisesta

Tarjoamme:
– Kattavan perehdytyksen
– Töitä infrahankkeissa
– Alansa parhaat osaajat opastamaan suunnittelun pariin ja ohjaamaan työtäsi
– Mahdollisuuden jatkaa tuntitöissä opintojen ohessa harjoittelujakson jälkeen
– Mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen opintojen loppuvaiheessa

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@finnmap-infra.fi. Mikäli jokin jäi mietityttämään, voit kysyä lisää Miikalta: osastopäällikkö Miika Kalliokari, puh. +358 40 557 5113.