Palvelumme

Liikennesuunnittelu

Liikennesuunnittelu kulkee teknologian kehityksen, eri käyttäjäryhmien tarpeiden ja yhteiskunnan muutoksen mukana. Laadukas suunnittelumme huomioi liikenteen tarpeet raskaasta liikenteestä jalankulkijaan ja ympäristön olosuhteet tiiviistä rakentamisesta suojeltavaan luontoon. Asiantuntijoidemme avulla varmistat turvallisen, sujuvan ja kestävän liikkumisen nyt ja tulevaisuudessa.

Meiltä saat liikennesuunnitelmat kaikkiin vaiheisiin esisuunnittelusta toteutukseen asti. Suunnittelemme kestäviä ja turvallisia liikenneratkaisuja, jotka tukevat alueellista kehitystä ja koko liikennejärjestelmän toimivuutta. Monipuolisiin suunnittelukohteisiimme lukeutuvat esimerkiksi erilaiset katu- ja tieympäristöt, oppilaitokset, teollisuuden ja kaupan alueet, taloyhtiöiden piha-alueet, urheilupaikat, joukkoliikenneasemat ja erilaiset palvelukeskittymät.

Erityisosaamiseemme kuuluu: 

  • Liikenneturvallisuus
  • Katujen ja muiden liikennealueiden yleissuunnittelu
  • Jalankulun ja pyöräilyn järjestelyt
  • Liikenteenohjaus ja liikennejärjestelyjen suunnittelu
  • Kaavoituksen liikenneselvitykset
  • Pysäköintialueiden mitoitus ja järjestelmät
  • Toimivuustarkastelut (simuloinnit)
  • Saatto-, huolto- ja pelastusliikenteen järjestelyt

Yhteyshenkilöt

Liikennesuunnittelu

Mikko Yli-Kauhaluoma

Osastopäällikkö
Puh. 040 760 6784
etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Emilia Taskinen

Liikennesuunnittelun kehittämispäällikkö
Puh. 045 6369040
etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Liikennesuunnittelu

Hankkeitamme

Havainnekuva. katunäkymä, autoja ja pyöräilijä

Tiilismäenrinteen hankesuunnittelu

Teimme kaavoitusvaiheen liikenneselvityksen Espoon Kiviruukin alueelle suunnitellulle asuinkorttelille. Tiilismäenrinteeksi nimetylle asemakaavan mukaiselle alueelle tullaan rakentamaan n. 40 000 k-m2 asumista. Lisäksi n. 2 000 k-m2

Lue lisää »

Keski-Uudenmaan liikenneturvallisuuskohteet

Keski-Uudenmaan alueen maanteiden turvattomimmat ylityskohdat ja pysäkkijärjestelyt tuotiin Finnmap Infra suunnittelupöydälle kesällä 2021. Pienillä liikenneturvallisuutta parantavilla toimenpiteillä laadittiin rakentamissuunnitelmat, jotka lähtivät jo seuraavana keväänä toteutukseen.

Lue lisää »