Työpaikat

Työpaikat

Avoimet työpaikat

Työpaikat

Hae meille!

Finnmap Infra on infrastruktuurin ja ympäristön suunnitteluun keskittynyt konsulttitoimisto. Päätoimipisteemme sijaitsee Pasilassa ja sivutoimistomme Tampereella, Lahdessa, Oulussa, Turussa ja Lohjalla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia.

Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksen toimintatapoja ja työntekijöiden osaamista. Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä menestystarinaamme!

Uratarinat

Töissä Finnmap Infrassa

Hanna Melkko

Hanna haastaa omat rajansa paitsi vapaa-ajalla maastopyöräilyn parissa, myös työelämässä. Teknillisessä korkeakoulussa vesitaloutta opiskellut Hanna kiinnostui geotekniikasta ja Finnmap Infra tarjosi hänelle mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa pohjarakennesuunnittelijaksi professional development -ohjelmassa. Koulutuksen myötä myös suunnittelijapätevyyden hankkiminen mahdollistui.

Tulevaisuudessa Hanna haluaa kehittyä ammatillisesti sekä osallistua entistä haastavampien pohjarakennuskohteiden suunnitteluun.

Hanna kehuu Finnmap Infran yhteisiä vapaa-ajantapahtumia. Hänen suosikkinsa on jokavuotinen kunnonhuoltopäivä Vierumäellä.

Laura Oittinen

Laura aloitti työt Finnmap Infrassa valmistuttuaan miljöösuunnittelijaksi vuonna 2012. Katusuunnitteluosaston hän löysi yliopettajansa vinkistä; Finnmap Infrasta oli lähetetty Lahden ammattikorkeakouluun tieto avoimesta työpaikasta.

Työkokemusta Lauralle on kertynyt useissa erilaisissa hankkeissa. Mielenkiintoisena suunnittelukohteena hän mainitsee Espoon Vaahteratien katu- ja rakentamissuunnittelun, joka tehtiin tuotemallipohjaisesti. Mallipohjainen suunnittelu kiinnostaa Lauraa – jatkossa mallintamisosaamista pääsee hyödyntämään yhä useammissa kohteissa.

Laura on erittäin tyytyväinen työpaikkansa sijaintiin aseman läheisyydessä Pasilassa, jonne on helppo tulla junalla kauempaakin.

Jan-Erik Berg (Jani)

Jani liittyi Finnmap Infran tietiimiin alkuvuodesta 2019 takanaan lähes parikymmentä vuotta tiesuunnittelun parissa. Valmistuttuaan insinööriksi Helsingin ammattikorkeakoulusta vuonna 2001 hän teki suunnittelijan ja pääsuunnittelijan hommia etupäässä esi-, yleis- ja tiesuunnitelmavaiheen projekteissa. Finnmap Infrassa Jani otti vastaan projektipäällikön vetovastuun, mutta toimii yhä myös suunnittelijan tehtävissä.

Janin mielestä joustavat ja yksilölliset toimintatavat, matala organisaatio-rakenne sekä osaavat ja mahtavat työkaverit ovat Finnmap Infran vahvoja valtteja. Tiesuunnittelun antoisimpia puolia ovat Janin mielestä erilaisten ihmisten kanssa toimiminen ja projektien monipuolisuus. Uuden oppiminen on jatkuvaa, sillä ohjelmistot kehittyvät ja ohjeet päivittyvät koko ajan.

Jani haastaa itseään uuden opettelussa myös frisbeegolf-radalla. Parasta on frisbeen matka ilman halki – ne hetket, kun kiekko lentää niin kuin on ajatellut.

Avoimet työpaikat