Palvelumme

Valaistussuunnittelu

Asiantuntevat ratkaisumme katujen ja teiden valaistukseen kehittävät elinympäristöistä entistä turvallisempia. Suunnittelemme energiatehokkaan valaistuksen tiiviissä yhteistyössä muiden tekniikkaosa-alueiden suunnittelijoiden kanssa.

Meillä on vankka kokemus tie-, rakennus-, ja yleissuunnitelmatasoisten suunnitelmien toteutuksesta. Teemme suunnitelmat niin valtion, kaupunkien kuin yksityistenkin tilaajien vaatimusten mukaisesti. Taidamme myös tietomallinnukset.

Kokemuksemme kattaa myös puisto- ja aluevalaistuksen suunnittelun. Erikoisvalaistuskohteemme ovat ainutlaatuisia ja elämyksellisiä. Näyttävä valaistus viimeistelee kohteen!

Yhteyshenkilö

Valaistussuunnittelu

Jussi Vikström

Valaistussuunnittelija
Puh. 040 7489 920
etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Valaistussuunnittelu

Hankkeitamme

Vantaan ratikka

Vantaan ratikka on Vantaalle suunniteltava uusi pikaraitiotieyhteys. Reitti kulkee Helsingin Mellunmäestä Länsimäen, Hakunilan, Tikkurilan, Jumbon ja Aviapoliksen kautta lentoasemalle. Reitin pituus on kokonaisuudessaan 19,3 kilometriä ja sen

Lue lisää »

Havupuupuisto

Havupuupuisto sijoittuu Jyväskylän kaupungin Kehä Vihreälle, keskustaa ympäröivälle viher- ja virkistysalueiden kokonaisuudelle. Puisto on erikoistunut erilaisiin mäntylajeihin ja -lajikkeisiin. Teimme Havupuupuiston valaistussuunnitelmat, jotka toteutettiin alueen

Lue lisää »