Palvelumme

Valaistus- ja sähkösuunnittelu

Herätä ympäristö eloon vaikuttavalla valaistuksella

Valaistus nostaa rakennetun ympäristön elinvoimaisuuden ja viihtyisyyden parhaaseen loistoonsa. Suunnittelemme tehokkaat ja taidokkaat valaistukset tie- ja katuympäristöihin, puistoihin ja ulkoalueille sekä erilaisiin erikoiskohteisiin. Tuotamme myös havainnekuvat ja mallinnukset. 

Meiltä saat oivaltavat valaistusideat ja vahvan insinööriosaamisen samassa paketissa. Valaistussuunnittelijoillamme on sähköinsinöörin koulutus, joten meiltä luonnistuu myös valvontakameroiden sähköistys, kiinteiden tapahtumasähköpisteiden suunnittelu sekä esimerkiksi laituriporttien ja muiden yleisten alueiden laitteiden sähköistys. 

Ekologisuus ja energiatehokkuus ovat meillä aina valokeilassa. Ratkaisuillamme kevennät ympäristökuormaa ja vähennät kustannuksia.

Sähköautojen latauspisteet

Tarvitsetko latauspisteitä sähköautoille? Suunnittelemme laadukkaat latausjärjestelmät kaikenkokoisiin tarpeisiin. Meiltä saat sähkösuunnitelmat sähköautojen latauspisteille niin taloyhtiöiden pihoille, kauppakeskuksiin kuin laajoille latauskentillekin.

Tarjoamme latausjärjestelmät avaimet käteen -pakettina suunnittelusta toteutukseen yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Meillä on kokemusta sekä yön yli lataavien, vuorottelevien latauspisteiden että suurteholatausasemien suunnittelusta. Mitoitamme latauspisteet asiakkaan tarpeiden, latauspisteiden määrän ja tarvittavan maksimitehon mukaan. Selvitämme sähköliittymätarpeen, suunnittelemme latauspisteiden sijainnin, määrittelemme kaapeloinnit ja suunnittelemme tarvittaessa sähkökeskuksen. 

Yhteyshenkilö

Valaistus- ja sähkösuunnittelu

Jussi Vikström

Valaistussuunnittelija
Puh. 040 7489 920
etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi

Valaistus- ja sähkösuunnittelu

Hankkeitamme

Vantaan ratikka

Vantaan ratikka on Vantaalle suunniteltava uusi pikaraitiotieyhteys. Reitti kulkee Helsingin Mellunmäestä Länsimäen, Hakunilan, Tikkurilan, Jumbon ja Aviapoliksen kautta lentoasemalle. Reitin pituus on kokonaisuudessaan 19,3 kilometriä ja sen

Lue lisää »

Havupuupuisto

Havupuupuisto sijoittuu Jyväskylän kaupungin Kehä Vihreälle, keskustaa ympäröivälle viher- ja virkistysalueiden kokonaisuudelle. Puisto on erikoistunut erilaisiin mäntylajeihin ja -lajikkeisiin. Teimme Havupuupuiston valaistussuunnitelmat, jotka toteutettiin alueen

Lue lisää »