Palvelumme

Ilmakuvauspalvelut

Finnmap ilmakuvauspalvelut tarjoaa korkeatasoisia ilmakuvia ja -videoita nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. 3D-mallien tuottaminen todellisuusmallintamalla kuuluu erityisosaamiseemme.

Nykyaikaisella dronella pystymme ottamaan korkealaatuisia valokuvia ja HD-videokuvaa sijaintitietoineen. Lopputuloksena saadaan tarkkoja orto- ja viistokuvia sekä näiden perusteella laadittuja 3D-todellisuusmalleja. Palvelumme sisältävät kaikki tarvittavat kuvaukseen liittyvät luvat, vakuutukset ja lentosuunnitelmat.

Suunnitelman yhdistäminen ilmakuviin ja -videoihin

Kaipaako hankkeesi havainnollistamista? Havainnekuvissamme ja -videoissamme nykytilanne ja suunnitelmat sulautuvat saumattomasti yhteen. Ilmakuvan tai 3D-todellisuusmallin ja suunnitelmamallin yhdistelmillä markkinoit esimerkiksi tulevaisuudessa rakennettavia kiinteistöjä, liikenneväyliä tai kaava-alueita konkreettisesti ja ymmärrettävästi.

Todellisuusmallin avulla voit esimerkiksi tarkastella rakenteiden kuntoa, valvoa rakennushankkeen etenemistä tai suorittaa massalaskentoja. Ilmakuvaamalla voimme mallintaa laajojakin alueita, kuten kaupunkeja tai tuottaa maaston kolmiulotteisen pintamallin.

3D-malli edullisesti ilmakuvista

Koostamme kohteesi tarkan 3D-mallin edullisesti ilmasta tai maasta otetuista kuvista. Valokuvamallin avulla voit tarkastella rakenteiden kuntoa, valvoa rakennushankkeen etenemistä tai laatia suunnitelmia. Ilmakuvilla voimme mallintaa laajojakin alueita, kuten kaupunkeja tai tuottaa maaston digitaalisen pintamallin. Katso valokuvamallinnuskohteemme Valtatien 23 parantaminen, Karvio ja Itä-Pasila.

Näin voit hyödyntää ilmakuvausta ja mallintamista:

Yritykset ja viranomaiset

  • Kiinteistöjen ja rakenteiden esittelyilmakuvat, -mallit ja -videot
  • Suunnitelmien havainnollistaminen
  • Maa-alueiden kuvaaminen esimerkiksi rakennushakkeen seuraamista varten, massalaskentoihin tai lupatarkoituksiin
  • Mainoskuvat, julkaisut ja esitteet
  • Siltojen ja tornien kuntokartoitus

Yhteyshenkilöt

Ilmakuvauspalvelut

Matti Räty

Tietohallintojohtaja
Puh. 046 856 5833
etunimi.sukunimi@finnmap-infra.fi