Meistä

Meistä

Yhdyskuntasuunnittelun asiantuntija

Olemme monenkirjava porukka, jota yhdistää kiinnostus luovaan työhön yhdyskuntasuunnittelun parissa. Finnmap Infran kokoisessa yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyö osastojen välillä toimii. Jokaisella on mahdollisuus esittää ideoita käytännön suunnittelutyön ja vapaa-ajantoiminnan kehittämiseksi.

Muutaman kerran vuodessa vietämme porukalla aikaa liikunnan ja virkistyksen parissa. Lisäksi osastoilla on omat ekskursionsa ja virkistystapahtumansa. Työkaverien kanssa käydään myös pelaamassa tennistä, sählyä ja golfia ja silloin tällöin istumassa iltaa.

Visiomme

Ekologisen rakentamisen eturintamassa

Visiomme on mahdollistaa, kestävällä ja ennakoivalla infra-asiantuntemuksella, elinvoimainen tulevaisuus ihmisille ja ympäristölle. 

Tavoitteenamme on olla ekologisen rakentamisen eturintamassa toimien vastuullisesti sekä pyrkien elinkaaritehokkaisiin ratkaisuihin ja innovaatioihin. Ratkaisumme tukevat infran käyttäjien tarpeita ja asiakkaidemme tavoitteita. 

Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja etenemme askel askeleelta kohti vihreämpiä väyliä ja elinympäristöjä.

Työpaikat

Meille töihin?

Etsimme jatkuvasti eteviä tyyppejä tiimiimme. Jos kiinnostuit meistä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osaamisalueesi osastopäällikölle. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä.