Geosuunnittelun harjoittelija

Harjoittelija
Finnmap Infra Oy
Työnkuva

Haemme harjoittelijaa geosuunnitteluun kesäksi 2024

Kesäharjoittelu Finnmap Infrassa tarjoaa mahdollisuuden tutustua infra-alaan ja olla mukana kestävien yhdyskuntien ja liikennejärjestelmien suunnittelussa. Geosuunnittelun harjoittelijana olet mukana monen laajuisissa infrahankkeissa. Geosuunnittelijaa tarvitaan lähes kaikissa suunnitteluprojekteissamme, oli kyse sitten uudesta pyörätiestä, puiston rakentamisesta tai radan peruskorjauksesta.

Kesän aikana pääset tekemään geosuunnittelun avustavia tehtäviä, kuten geoteknistä mitoitusta ja mallinnusta. Tehtävien vaativuus on muokattavissa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Olet osa kymmenhenkistä, asiantuntevaa ja avuliasta geotiimiämme. Yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä pystyt parhaalla tavalla kehittämään osaamistasi. Tiiviissä työyhteisössä on myös mahdollista joustaviin työtehtäviin eri tekniikkalajien asiantuntijoiden kanssa, jotta oma kiinnostus ja paikka löytyy. Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen töitä on mahdollista jatkaa opintojen ohella tai opinnäytetyön parissa.

Tärkeintä on ennakkoluuloton kiinnostus infrasuunnittelualaa kohtaan ja oma-aloitteinen työote. Lisäksi arvostamme hyvää tietoteknisistä valmiutta sekä kokemusta suunnitteluohjelmistoista, kuten CAD-suunnittelusta.

Odotamme sinulta:
– Tekniikan alan opintoja soveltuvalta alalta esim. Yhdyskuntatekniikan DI
– Halua oppia ja kehittyä infrasuunnittelun ammattilaiseksi
– Ennakkoluulottomuutta ja halua kehittää itseäsi

Arvostamme seuraavia asioita:
– Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja suunnitteluohjelmistojen (CAD etc.) tuntemusta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Kokemusta infrasuunnittelusta tai -rakentamisesta

Tarjoamme:
– Kattavan perehdytyksen
– Töitä infrahankkeissa
– Alansa parhaat osaajat opastamaan suunnittelun pariin ja ohjaamaan työtäsi
– Mahdollisuuden jatkaa tuntitöissä opintojen ohessa harjoittelujakson jälkeen
– Mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen opintojen loppuvaiheessa

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@finnmap-infra.fi. Lisätietoja: osastopäällikkö Noora Hulkkonen, puh. +358 45 670 3224.