Katu- ja aluesuunnittelun harjoittelija

Harjoittelija
Finnmap Infra Oy
Työnkuva

Haemme harjoittelijaa katu- ja aluesuunnitteluun kesäksi 2024 

Kesäharjoittelu Finnmap Infrassa tarjoaa mahdollisuuden tutustua infra-alaan ja olla mukana kestävien yhdyskuntien ja liikennejärjestelmien suunnittelussa.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu monipuolisia avustavia suunnittelutehtäviä katusuunnittelun ja kunnallistekniikan parissa. Projekteissamme kehitämme rakennettuja kaupunkiympäristöjä suunnittelemalla katuja, puistoalueita ja muita kaupunkitiloja sekä vesihuoltoa. Voit työskennellä pääkonttorillamme Pasilassa tai Lahden-toimipisteessämme.  

Henkilöitä taukotilassa

Työkavereinasi sinulla on parinkymmenen asiantuntijan katusuunnittelutiimi ja koko satahenkinen, eri alojen osaajista koostuva Finnmapin porukka. Yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä pystyt parhaalla tavalla kehittämään osaamistasi. Tiiviissä työyhteisössä on myös mahdollista joustaviin työtehtäviin eri tekniikkalajien asiantuntijoiden kanssa, jotta oma kiinnostus ja paikka löytyy. Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen töitä on mahdollista jatkaa opintojen ohella tai opinnäytetyön parissa. 

Tärkeintä on ennakkoluuloton kiinnostus infrasuunnittelualaa kohtaan ja oma-aloitteinen työote. Lisäksi arvostamme hyvää tietoteknisistä valmiutta sekä kokemusta suunnitteluohjelmistoista, kuten CAD-suunnittelusta. 

Odotamme sinulta:
– Tekniikan alan opintoja soveltuvalta alalta esim. Yhdyskuntatekniikan DI tai Ins. AMK
– Halua oppia ja kehittyä infrasuunnittelun ammattilaiseksi
– Ennakkoluulottomuutta ja halua kehittää itseäsi

Arvostamme seuraavia asioita:
– Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja suunnitteluohjelmistojen (CAD etc.) tuntemusta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Kokemusta infrasuunnittelusta tai -rakentamisesta

Tarjoamme:
– Kattavan perehdytyksen
– Töitä infrahankkeissa
– Alansa parhaat osaajat opastamaan suunnittelun pariin ja ohjaamaan työtäsi
– Mahdollisuuden jatkaa tuntitöissä opintojen ohessa harjoittelujakson jälkeen
– Mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen opintojen loppuvaiheessa

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@finnmap-infra.fi. Lisätiedot: osastopäällikkö Marko Ranta, puh. +358 50 567 8097.