Liikennesuunnittelun harjoittelija

Harjoittelija
Finnmap Infra Oy
Työnkuva

Haemme harjoittelijaa liikennesuunnitteluun kesäksi 2024 

Kesäharjoittelu Finnmap Infrassa tarjoaa mahdollisuuden tutustua infra-alaan ja olla mukana kestävien yhdyskuntien ja liikennejärjestelmien suunnittelussa.  

Liikennesuunnittelun harjoittelijana olet mukana monimuotoisissa hankkeissamme kehittämässä turvallisempia ja sujuvampia tulevaisuuden liikenneyhteyksiä. Projekteihimme sisältyy monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, kuten liikenteen toimivuustarkasteluja ja simulointeja, liikenteenohjauksen ja liikennejärjestelyjen suunnittelua sekä erilaisia liikenneselvityksiä. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Pasilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Henkilöitä taukotilassa

Työssä tukenasi on tiivis ja taitava kuuden hengen liikennesuunnittelutiimi ja koko satahenkinen Finnmapin työporukka. Yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä pystyt parhaalla tavalla kehittämään osaamistasi. Tiiviissä työyhteisössä on myös mahdollista joustaviin työtehtäviin eri tekniikkalajien asiantuntijoiden kanssa, jotta oma kiinnostus ja paikka löytyy. Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen töitä on mahdollista jatkaa opintojen ohella tai opinnäytetyön parissa. 

Tärkeintä on ennakkoluuloton kiinnostus infrasuunnittelualaa kohtaan ja oma-aloitteinen työote. Lisäksi arvostamme hyvää tietoteknisistä valmiutta sekä kokemusta suunnitteluohjelmistoista, kuten CAD-suunnittelusta. 

Odotamme sinulta:
– Tekniikan alan opintoja soveltuvalta alalta esim. Yhdyskuntatekniikan DI tai Ins. AMK
– Halua oppia ja kehittyä infrasuunnittelun ammattilaiseksi
– Ennakkoluulottomuutta ja halua kehittää itseäsi

Arvostamme seuraavia asioita:
– Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja suunnitteluohjelmistojen (CAD etc.) tuntemusta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Kokemusta infrasuunnittelusta tai -rakentamisesta

Tarjoamme:
– Kattavan perehdytyksen
– Töitä infrahankkeissa
– Alansa parhaat osaajat opastamaan suunnittelun pariin ja ohjaamaan työtäsi
– Mahdollisuuden jatkaa tuntitöissä opintojen ohessa harjoittelujakson jälkeen
– Mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen opintojen loppuvaiheessa

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@finnmap-infra.fi. Lisätiedot: osastopäällikkö Mikko Yli-Kauhaluoma, puh. +358 40 760 6784.