Ratasuunnittelun harjoittelija

Harjoittelija
Finnmap Infra Oy
Työnkuva

Haemme harjoittelijaa ratasuunnitteluun kesäksi 2024 

Kesäharjoittelu Finnmap Infrassa tarjoaa mahdollisuuden tutustua infra-alaan ja olla mukana kestävien yhdyskuntien ja liikennejärjestelmien suunnittelussa. Ratasuunnittelun harjoittelijana pääset mukaan monipuolisiin rataverkon suunnitteluprojekteihimme. Tänä vuonna työpöydällämme on mm. laaja-alainen Haukipudas-Laurila-hanke, jossa suunnitellaan peruskorjaus 90 kilometrin pituiselle, merkittävälle pohjoiselle rataosuudelle. 

Työhösi sisältyy avustavia suunnittelutehtäviä suunnittelutiimimme tukemana. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi piirustusten tuottamista, mallintamista ja muita projektia edistäviä tehtäviä. Voit työskennellä pääkonttorillamme Pasilassa tai Oulun-toimipisteessämme. 

Yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä pystyt parhaalla tavalla kehittämään osaamistasi. Tiiviissä työyhteisössä on myös mahdollista joustaviin työtehtäviin eri tekniikkalajien asiantuntijoiden kanssa, jotta oma kiinnostus ja paikka löytyy. Onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen töitä on mahdollista jatkaa opintojen ohella tai opinnäytetyön parissa. 

Tärkeintä on ennakkoluuloton kiinnostus infrasuunnittelualaa kohtaan ja oma-aloitteinen työote. Lisäksi arvostamme hyvää tietoteknisistä valmiutta sekä kokemusta suunnitteluohjelmistoista, kuten CAD-suunnittelusta.

Odotamme sinulta:
– Tekniikan alan opintoja soveltuvalta alalta esim. Yhdyskuntatekniikan DI
– Halua oppia ja kehittyä infrasuunnittelun ammattilaiseksi
– Ennakkoluulottomuutta ja halua kehittää itseäsi

Arvostamme seuraavia asioita:
– Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja suunnitteluohjelmistojen (CAD etc.) tuntemusta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Kokemusta infrasuunnittelusta tai -rakentamisesta

Tarjoamme:
– Kattavan perehdytyksen
– Töitä infrahankkeissa
– Alansa parhaat osaajat opastamaan suunnittelun pariin ja ohjaamaan työtäsi
– Mahdollisuuden jatkaa tuntitöissä opintojen ohessa harjoittelujakson jälkeen
– Mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen opintojen loppuvaiheessa

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@finnmap-infra.fi. Mikäli jokin jäi mietityttämään, voit kysyä lisää Peteltä: osastopäällikkö Petri Niemi, puh. +358 40 763 8134.