Yhdyskuntasuunnittelun asiantuntija

Olemme monenkirjava porukka, jota yhdistää kiinnostus luovaan työhön yhdyskuntasuunnittelun parissa. Joukostamme löytyy insinöörejä, miljöösuunnittelijoita, diplomi-insinöörejä, kartoittajia, piirtäjiä ja teknikkoja.

Finnmap Infran kokoisessa yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyö osastojen välillä toimii. Jokaisella on mahdollisuus esittää ideoita käytännön suunnittelutyön ja vapaa-ajantoiminnan kehittämiseksi.

Muutaman kerran vuodessa vietämme porukalla aikaa liikunnan ja virkistyksen parissa. Lisäksi osastoilla on omat ekskursionsa ja virkistystapahtumansa. Työkaverien kanssa käydään myös kiipeilemässä, pelaamassa sählyä ja golfia ja silloin tällöin istumassa iltaa.

Töissä Finnmap Infrassa

 

Hanna Melkko

Hanna haastaa omat rajansa paitsi vapaa-ajalla maastopyöräilyn parissa, myös työelämässä. Teknillisessä korkeakoulussa vesitaloutta opiskellut Hanna kiinnostui geotekniikasta ja Finnmap Infra tarjosi hänelle mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa pohjarakennesuunnittelijaksi professional development -ohjelmassa. Koulutuksen myötä myös suunnittelijapätevyyden hankkiminen mahdollistui.

Tulevaisuudessa Hanna haluaa kehittyä ammatillisesti sekä osallistua entistä haastavampien pohjarakennuskohteiden suunnitteluun.

Hanna kehuu Finnmap Infran yhteisiä vapaa-ajantapahtumia. Hänen suosikkinsa on jokavuotinen kunnonhuoltopäivä Vierumäellä.

Laura Oittinen

Laura aloitti työt Finnmap Infrassa valmistuttuaan miljöösuunnittelijaksi vuonna 2012. Katusuunnitteluosaston hän löysi yliopettajansa vinkistä; Finnmap Infrasta oli lähetetty Lahden ammattikorkeakouluun tieto avoimesta työpaikasta.

Työkokemusta Lauralle on kertynyt useissa erilaisissa hankkeissa. Mielenkiintoisena suunnittelukohteena hän mainitsee Espoon Vaahteratien katu- ja rakentamissuunnittelun, joka tehtiin tuotemallipohjaisesti. Mallipohjainen suunnittelu kiinnostaa Lauraa – jatkossa mallintamisosaamista pääsee hyödyntämään yhä useammissa kohteissa.

Laura on erittäin tyytyväinen työpaikkansa sijaintiin aseman läheisyydessä Pasilassa, jonne on helppo tulla junalla kauempaakin.

Meille töihin

Etsimme ratasuunnittelun projektipäällikköä ja ratasuunnittelijaa:

Nykyiset sekä tulevaisuuden raidehankkeet pitävät meidät entistäkin kiireisempinä ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen ratasuunnittelun projektipäällikköä ja ratasuunnittelijaa, suunnittelemaan kanssamme rautatie-, raitiotie-, ja metrohankkeita.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä sekä kokemusta rata-, metro- tai raitiotieprojekteista. Arvostamme halua kehittää sekä yrityksemme toimintaa että omaa kompetenssiasi muuttuvassa maailmassa. Bentley -ohjelmistoperheen tuntemus sekä tietomallinnusosaaminen yleisesti lasketaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Teemme hankkeissa tiivistä yhteistyötä myös muiden tekniikkalajiemme asiantuntijoiden kanssa.

Meille on tärkeää kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksen toimintatapoja ja työntekijöiden osaamista. Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä menestystarinaamme!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 09.04.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen petri.niemi@finnmap-infra.fi tai soittele lisätietojen osalta, Petri Niemi puh. 046 8565 814.

Etsimme geotekniikan ammattilaista:

Haemme kokenutta geotekniikan asiantuntijaa vastaamaan haastavista infrakohteiden geotekniikasta. Työtä voit tehdä jossain viidestä toimistostamme tai melkeinpä mistä vain nettiyhteyden päästä. Kiinnostuksesi mukaan voit toimia myös projektinjohto- ja kehitystehtävissä. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja tehtävänkuvan mukaista kokemusta, mutta ennen kaikkea halua kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksemme toimintatapoja ja omaa kompetenssiasi muuttuvassa maailmassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviisi ja toimimme tiiviissä yhteistyössä kaikkien asiantuntijoidemme kanssa. Meillä on joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä Finnmap Infran tarinaa!

Odotamme jo kovalla innolla uutta jäsentä tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.06.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jyrki.pihlajamaki@finnmap-infra.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla osastopäällikkö Jyrkille, puh. 0456703222.

Lisäksi etsimme jatkuvasti muitakin eteviä tyyppejä tiimiimme. Jos kiinnostuit meistä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osaamisalueesi osastopäällikölle. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä.