Yhdyskuntasuunnittelun asiantuntija

Olemme monenkirjava porukka, jota yhdistää kiinnostus luovaan työhön yhdyskuntasuunnittelun parissa. Joukostamme löytyy insinöörejä, miljöösuunnittelijoita, diplomi-insinöörejä, kartoittajia, piirtäjiä ja teknikkoja.

Finnmap Infran kokoisessa yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyö osastojen välillä toimii. Jokaisella on mahdollisuus esittää ideoita käytännön suunnittelutyön ja vapaa-ajantoiminnan kehittämiseksi.

Muutaman kerran vuodessa vietämme porukalla aikaa liikunnan ja virkistyksen parissa. Lisäksi osastoilla on omat ekskursionsa ja virkistystapahtumansa. Työkaverien kanssa käydään myös kiipeilemässä, pelaamassa sählyä ja golfia ja silloin tällöin istumassa iltaa.

Töissä Finnmap Infrassa

 

Hanna Melkko

Hanna haastaa omat rajansa paitsi vapaa-ajalla maastopyöräilyn parissa, myös työelämässä. Teknillisessä korkeakoulussa vesitaloutta opiskellut Hanna kiinnostui geotekniikasta ja Finnmap Infra tarjosi hänelle mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa pohjarakennesuunnittelijaksi professional development -ohjelmassa. Koulutuksen myötä myös suunnittelijapätevyyden hankkiminen mahdollistui.

Tulevaisuudessa Hanna haluaa kehittyä ammatillisesti sekä osallistua entistä haastavampien pohjarakennuskohteiden suunnitteluun.

Hanna kehuu Finnmap Infran yhteisiä vapaa-ajantapahtumia. Hänen suosikkinsa on jokavuotinen kunnonhuoltopäivä Vierumäellä.

Laura Oittinen

Laura aloitti työt Finnmap Infrassa valmistuttuaan miljöösuunnittelijaksi vuonna 2012. Katusuunnitteluosaston hän löysi yliopettajansa vinkistä; Finnmap Infrasta oli lähetetty Lahden ammattikorkeakouluun tieto avoimesta työpaikasta.

Työkokemusta Lauralle on kertynyt useissa erilaisissa hankkeissa. Mielenkiintoisena suunnittelukohteena hän mainitsee Espoon Vaahteratien katu- ja rakentamissuunnittelun, joka tehtiin tuotemallipohjaisesti. Mallipohjainen suunnittelu kiinnostaa Lauraa – jatkossa mallintamisosaamista pääsee hyödyntämään yhä useammissa kohteissa.

Laura on erittäin tyytyväinen työpaikkansa sijaintiin aseman läheisyydessä Pasilassa, jonne on helppo tulla junalla kauempaakin.

Meille töihin

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ TURKUUN

Haemme yksikön päällikköä perustamaan uuden toimipisteemme Turkuun sekä johtamaan tätä toimipistettä. Tehtävässä pääset rakentamaan kokonaan uuden yksikön työskentely-ympäristöä ja toimintakulttuuria. Lue lisää tehtävästä:
https://solwers.fi/tyopaikat/yksikon-paallikko-turkuun-infrarakentaminen/

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen
teemu.tuhkanen@finnmap-infra.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Tuhkanen, teemu.tuhkanen@finnmap-infra.fi, puh. 044 573 90 66.

 

Haemme siltasuunnitteluosastolle vakituiseen työsuhteeseen

SILTOJEN TIETOMALLINTAJAA PASILAAN TAI TAMPEREELLE

Haemme kokenutta tai työuransa alussa olevaa tietomallintajaa siltasuunnitteluhankkeisiimme. Tunnet rakenteiden tietomallintamisen periaatteet, Tekla Structures on sinulle tuttu työkalu ja otat mielelläsi vastaan uusia haasteita esimerkiksi parametristen työkalujen käyttämisen ja kehittämisen parissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. suunnitteluassistentti) ja tehtävänkuvan mukaista kokemusta, mutta ennen kaikkea halua kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksemme toimintatapoja ja omaa osaamistasi muuttuvassa maailmassa. Tehtävä soveltuu myös työuransa alussa olevalle insinöörille tai diplomi-insinöörille. Lue lisää tehtävästä: https://solwers.fi/tyopaikat/siltojen-tietomallintaja/

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.9.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Juha Jalonen, juha.jalonen@finnmap-infra.fi, puh. 050 341 5527.