Yhdyskuntasuunnittelun asiantuntija

Olemme monenkirjava porukka, jota yhdistää kiinnostus luovaan työhön yhdyskuntasuunnittelun parissa. Joukostamme löytyy insinöörejä, miljöösuunnittelijoita, diplomi-insinöörejä, kartoittajia, piirtäjiä ja teknikkoja.

Finnmap Infran kokoisessa yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyö osastojen välillä toimii. Jokaisella on mahdollisuus esittää ideoita käytännön suunnittelutyön ja vapaa-ajantoiminnan kehittämiseksi.

Muutaman kerran vuodessa vietämme porukalla aikaa liikunnan ja virkistyksen parissa. Lisäksi osastoilla on omat ekskursionsa ja virkistystapahtumansa. Työkaverien kanssa käydään myös kiipeilemässä, pelaamassa sählyä ja golfia ja silloin tällöin istumassa iltaa.

Töissä Finnmap Infrassa

 

Hanna Melkko

Hanna haastaa omat rajansa paitsi vapaa-ajalla maastopyöräilyn parissa, myös työelämässä. Teknillisessä korkeakoulussa vesitaloutta opiskellut Hanna kiinnostui geotekniikasta ja Finnmap Infra tarjosi hänelle mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa pohjarakennesuunnittelijaksi professional development -ohjelmassa. Koulutuksen myötä myös suunnittelijapätevyyden hankkiminen mahdollistui.

Tulevaisuudessa Hanna haluaa kehittyä ammatillisesti sekä osallistua entistä haastavampien pohjarakennuskohteiden suunnitteluun.

Hanna kehuu Finnmap Infran yhteisiä vapaa-ajantapahtumia. Hänen suosikkinsa on jokavuotinen kunnonhuoltopäivä Vierumäellä.

Laura Oittinen

Laura aloitti työt Finnmap Infrassa valmistuttuaan miljöösuunnittelijaksi vuonna 2012. Katusuunnitteluosaston hän löysi yliopettajansa vinkistä; Finnmap Infrasta oli lähetetty Lahden ammattikorkeakouluun tieto avoimesta työpaikasta.

Työkokemusta Lauralle on kertynyt useissa erilaisissa hankkeissa. Mielenkiintoisena suunnittelukohteena hän mainitsee Espoon Vaahteratien katu- ja rakentamissuunnittelun, joka tehtiin tuotemallipohjaisesti. Mallipohjainen suunnittelu kiinnostaa Lauraa – jatkossa mallintamisosaamista pääsee hyödyntämään yhä useammissa kohteissa.

Laura on erittäin tyytyväinen työpaikkansa sijaintiin aseman läheisyydessä Pasilassa, jonne on helppo tulla junalla kauempaakin.

Meille töihin

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoja. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristön huomioonottavat väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan tiukkoihinkin haasteisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Pasilassa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Turussa, Oulussa ja Lohjalla. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin. Tutustu meihin osoitteissa www.finnmap-infra.fi ja www.solwers.fi.

Nykyiset sekä tulevaisuuden infrahankkeet pitävät meidät kiireisinä ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen:

SILTASUUNNITTELIJAA TAI PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme kokenutta siltasuunnittelijaa haastaviin siltasuunnitteluhankkeisiimme. Tehtävässäsi toimit siltahankkeiden asiantuntijana ja pääsuunnittelijana sekä halutessasi myös projektipäällikkönä.

Odotamme sinulta:

– Soveltuvaa koulutusta, DI tai Ins. AMK

– Viiden vuoden kokemusta siltojen suunnittelusta

Eduksesi lasketaan:

– FISE-pätevyydet

– Kokemus projetipäällikön tai pääsuunnittelijan tehtävistä siltahankkeissa

– FEM-laskentaosaaminen

– Tietomallinnusosaaminen

– Kiinnostus parametrisen suunnittelun kehittämiseen

Arvostamme innostunutta otetta kehittää sekä yrityksemme toimintaa että omaa osaamistasi muuttuvassa maailmassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä. Teemme hankkeissa tiivistä yhteistyötä myös muiden tekniikkalajiemme asiantuntijoiden kanssa. Työpisteesi voi sijaita missä tahansa toimipisteessämme tai etänä missä päin maailmaa tahansa.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä menestystarinaamme!

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juha.jalonen@finnmap-infra.fi tai kysy lisätietoja: osastopäällikkö Juha Jalonen, puh. 050 341 5527.

 

Lisäksi etsimme jatkuvasti muitakin eteviä tyyppejä tiimiimme. Jos kiinnostuit meistä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osaamisalueesi osastopäällikölle. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä.