Ajankohtaista

Anne Valkonen Tampereen yksikönpäälliköksi

DI Anne Valkonen on aloittanut Finnmap Infran Tampereen yksikönpäällikkönä ja tienpidon asiantuntijapalveluiden vetäjänä 1.6.2023. Hän siirtyi tehtävään omasta yrityksestään Via Blancasta, jonka tienpidon palvelut liitettiin osaksi Finnmap Infraa. Myös Via Blancassa aiemmin työskennellyt Ins. AMK Rea Kukkumäki siirtyi Finnmap Infran palvelukseen.

Annella on laaja osaaminen tierakenteista ja päällysteistä. Ennen oman yrityksen perustamista vuonna 2015 hän ehti toimia 11 vuotta yliopistotutkijana ja 11 vuotta tieinsinöörinä ELY-keskuksessa. Anne on toiminut pitkään tilaajan asiantuntijatehtävissä päällystystöiden urakoiden hankinnassa, ja hän ollut mukana monissa alan tutkimushankkeissa. Realla on tiesuunnittelijatausta ja hän on perehtynyt muun muassa maanteiden hoitoon ja laadunvalvontaan.

”Tulemme Rean kanssa erittäin hyvillä fiiliksillä Finnmap Infran porukkaan mukaan. On hieno mahdollisuus saada isompi työyhteisö ympärille ja olla osa laajempaa osaajajoukkoa. Olen innoissani myös Tampereen-yksikön vetovastuusta – lähdemme yhdessä henkilöstön kanssa viemään toimintaa eteenpäin”, Anne Valkonen kertoo.

”Annen ja Rean monipuolinen osaaminen vahvistaa tienpidon ja rakennuttamisen asiantuntijapalveluitamme. Lisäksi tuntemus uusiomateriaalien hyödyntämisestä tukee kehitystämme infra-alan kiertotalouden ja kestävän kehityksen tiellä”, kertoo Finnmap Infran toimitusjohtaja Kaarle Korhonen.

Finnmap Infrassa Anne ja Rea toimivat suunnittelijoina ja asiantuntijoina erilaisissa rakenteenparantamis- ja tiesuunnitteluhankkeissa. Annen vastuulle kuuluvat lisäksi Tampereen-toimiston kehittämis- ja esihenkilötehtävät.

Kaksi henkilöä