Ajankohtaista

Jaakko Laine uuden ympäristötiimin vetäjäksi

FM Jaakko Laine on aloittanut Finnmap Infran ympäristösuunnittelu ja -konsultointitiimin päällikkönä 31.7.2023. Tiimin vetovastuun lisäksi Jaakko Laine toimii projektipäällikkönä ja asiantuntijana erilaisissa ympäristötutkimuksia ja -suunnittelua sisältävissä projekteissa.

Finnmap Infraan muodostettu uusi ympäristösuunnittelu ja -konsultointitiimi tarjoaa monipuolisia ympäristölupiin, -selvityksiin ja -suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita. Tiimiltä saat esimerkiksi ympäristöarvojen ja -vaikutusten arvioinnit sekä ympäristöön liittyvät lausuntopyynnöt ja lupahakemukset.

”Mahtavaa päästä vastuulliseen asiantuntijatiimin vetäjän rooliin, josta olen pidemmän aikaa haaveillut. Tiiminvetäjänä pyrin auttamaan tiimiläisiä kaikessa, missä suinkin pystyn. Haluan tukea jokaisen tiimin jäsenen menestymistä ja yrityksen liiketoiminnan kasvua. Luotan vahvasti asiantuntijoidemme ammattitaitoon”, Jaakko kertoo.

Jaakolla on 15 vuoden kokemus monipuolisesta ympäristöalan konsultoinnista. Hänellä on vahva asiantuntemus hankkeista, joihin sisältyy esimerkiksi sedimenttitutkimuksia, happamia sulfaattimaita, tai pilaantuneita maa-aineksia ja niiden kunnostusta.

Viimeksi Jaakko on työskennellyt hankekehityspäällikkönä teollisen mittakaavan aurinkovoimahankkeita tekevässä IBV Suomi -yhtiössä. Sitä ennen hän on toiminut ympäristökonsultoinnin projektipäällikkönä mm. WSP:ssä ja Rambollissa.

Lue lisää ympäristösuunnittelustamme: finnmap-infra.fi/palvelut/viher-ja-maisemasuunnittelu/

Henkilökuva