Joulutervehdys!

Kiitos hyvästä yhteistyöstä menneenä vuonnaja rentouttavaa joulun aikaa.

Finnmap Infra toivottaa mukavaa jouluaja onnellista uutta vuotta 2022!

Olemme mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä 2021.

Viljami Kanerva geosuunnittelijaksi

Valoisaa kerrottavaa marraskuun harmauteen tällä kertaa geopuolelta: DI Viljami Kanerva on aloittanut meillä geosuunnittelijana. Tervetuloa, Viljami!

Viljamilla on 3,5 vuoden työkokemus Destialta. Viimeksi hän on ollut mukana mm. valtatien 8 Eurajoen kohdan parantamishankkeessa.
Halu oppia ja kokea uutta rohkaisi hyppäämään uuteen työpaikkaan ja porukkaan. Finnmapissa Viljamille tarjoutuu mahdollisuus laajentaa kokemusta myös talo- ja ratapuolen projekteihin. Lisäksi työmatka Alppilasta toimistolle on kätevän lyhyt.
– Geoporukka vaikuttaa tiiviiltä ja mukavalta. Pidän siitä, että hierarkia on matala ja asioista on helppo mennä juttelemaan.

Viljamin rakkain harrastus on pitkän matkan juoksu. Lisäksi hän käy salilla ja seuraa suomalaista jalkapalloa.

Anssi Vartiainen hulevesisuunnittelijaksi

Vesipuolen uutisia virtaa idän suunnalta: ins. AMK Anssi Vartiainen on aloittanut meillä hulevesisuunnittelijana. Anssi tekee töitä pääasiassa etänä kotonaan Liperissä, Joensuun kupeessa.

Viimeksi Anssi on työskennellyt teollisuuden palveluksessa mallintamistehtävissä. Sitä ennen työhistoriaan lukeutuu 15 vuoden ura VR Transpointilla mm. tavaraliikenteen vaihtotyönjohtajana.
Energiatekniikasta insinööriksi viime keväänä valmistunut Anssi laati opinnäytteensä pumppaamon energiatehokkuudesta. Vesien käsittely ja hallinta alkoivat vetää puoleensa valinnaisina opintoina käydyillä vesihuollon kursseilla, joiden lisäksi hän ahmi alan kirjallisuutta myös vapaa-ajallaan.
Uudelta työltään Anssi odottaa, että hän pääsisi nopeasti käsiksi monipuolisiin tehtäviin ja alkaisi sisäistää inframaailmaa.
– Mielenkiintoisen työstä tekee etenkin se, että pääsee näkemään oman kädenjälkensä: kohteet ovat konkreettisia ja niitä pystyy tarkastelemaan myös jälkikäteen. Lisäksi saa tehdä työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä.

Anssin vapaa-aikaa rytmittävät lasten harrastukset, mutta silloin kun omaa aikaa löytyy, hän hyppää mielellään pyörän selkään. Lisämaustetta arkeen tuo chilien kasvattaminen. Anssin lautaselta löytyy usein itse keitetty chilikastike, jota hän toimittaa myös tutuilleen ympäri Suomea.

Uudistettu Vierumäki urheiluopisto testattiin firman voimin ja olot on sen mukaiset

Finnmap Infran perinteisessä kunnonhuoltopäivässä oli taas suuri osanotto ja tekemistä löytyi niin kehonhuoltajalle kuin himotreenaajalle. Omaa hyvinvointia arvioidessa muistutettiin myös tärkeimmästä – kaikki lähtee hyvästä unesta.

Kestävässä työyhteisössä tiedetään, että työtulokseen vaikutetaan muuallakin kuin tietokoneen ääressä. Työntekijät kiittävät taas mahtavasta reissusta sen järjestäjiä ja osallistujia!

Mirva Torvinen riskienhallinnan asiantuntijaksi

Mirva Torvinen on aloittanut riskienhallinnan asiantuntijana Turun toimipisteessämme. Lämpimästi tervetuloa, Mirva!

Turvallisuusnäkökohdat ovat Mirvan vahvuusaluetta: aiemmin hän on työskennellyt palomestarina onnettomuuksien ehkäisyssä (sisältäen mm. palotarkastukset ja pelastussuunnitelmat) sekä hätäkeskuspäivystäjänä. Mirvalla on tuoreet rakennusinsinöörin paperit viime keväältä aiemman pelastusalan päällystötutkintonsa lisäksi.

– Tehtäväni Finnmapilla nivoo aiemman työkokemukseni ja uuden tutkintoni mainiosti yhteen. Odotan innolla, että pääsen kehittämään riskienhallintaa, tuomaan uusia näkökulmia ja pohtimaan turvallisuutta sekä hankkeissa että Finnmapin työntekijöiden kannalta, Mirva kertoo.

Mirvan lempiharrastus on neulominen ja hänen puikoillaan on parhaillaan islantilainen neulepaita. Lisäksi hän tykkää pyöräillä kotikaupunkinsa Turun kauniissa maisemissa.

1 2 3 30